Honor 10 - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Honor

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Romi97 7. 1. 2019 15:57

Zajímavý, že ty problémy se dějou při přechodu na vyšší verzi jen někomu. U mě naštěstí vše v pořádku. Dělal jsem pouze wipe cache preventivně.
Romi97
Junior

Odeslat příspěvekod Matelko1 7. 1. 2019 16:10

ako to tu všetko čítam bojím sa aktualizovať.. a ešte jedna otázka, Mate niekto sparovane hodinky s mobilom? ako to funguje na A9?
Matelko1
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod polda 7. 1. 2019 16:51

Proto není třeba být nadrženej a počkat až si to sedne a poté aktualizovat.
polda
Pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod kukom6 7. 1. 2019 17:17

Tak po FR a obnove aplikácií cez Google zálohu všetko v pohode, HiSuite už sa pripojí (resp. v telefóne sa zobrazí dialóg na pripojenie čo predtým nie), stále sa da spraviť downgrade, tých zopár aplikácií už fungujú na mobilnom internete, zobrazenie mena operátora v lište aj pri WIFI pokiaľ sa tam zmestí, takže u mňa už aj tých pár problémov odišlo.
kukom6
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod inzaghi 7. 1. 2019 17:47

Tak uz jedu na A9.
Mam s nim sparovane hodinky Amazfit Bip a vse jede normalne jako predtim. Ale celkove system neprinesl nic vylozene pozitivniho z ceho bych si sedl na zadek. Jen graficke zmeny, vsechno je ted bile, i galerie. Fotoaparat se mi zda stejny, jeste udelam nejake testy. Ale zmizelo z aplikace fotoaparatu vytvareni 3d postavicek, radsi to dali pryc,nez aby resili proc to nefunguje. Take vytvareni AR je nyni horsi, je pouze v rozliseni hd ready! Predtim v 16MP. Nechapu, asi je to mene narocne na procesor a baterii. AI funguje porad stejne. Mozna je to prvni dojem, ale zda se mi je bez AI foti realnejsi barvy pleti. Ovladani gesty v systemu nepouziji, vyhovuje mi ctecka. Jeste provedu factory reset,aby si vse sedlo. Trochu ale nechapu tolik prace si s tim systemem nekdo da a vlastne nic kloudnyho nevylepsej.
inzaghi
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod technikus 7. 1. 2019 18:13

Přijde mi to smutné, ale většinu dříve hlášených chyb obsahuje resp. přetrvává i v Pie.
Testuje v Honoru vůbec někdo ten telefon, SW, chyby apod.?

NEopraveno :
- po screenu obrazovky a najetí do galerie bylo potřeba složku aktualizovat, aby se nový screen zobrazil. To stejné když udělám fotku, zavřu fotoaparát a jdu do galerie (nedělá vždy)
- fialové události po synchronizaci kalendáře (nedělá vždy)
- zamrznutí plochy, tapeta se změní na černou a teprve po nějakém čase se vrátí zpět barevné schéma (udělá jednou za čas)

Zbytek zde hlášených věcí se uvidí časem. Ale moc tomu popravdě nedávám.
Naposledy upravil technikus dne 7. 1. 2019 18:26, celkově upraveno 1
technikus
Junior

Odeslat příspěvekod Romi97 7. 1. 2019 18:26

@technikus: Pravda, v tý galerii je to otravný, trvá třeba 3-5 vteřin, než se refreshne po pořízení fotky nebo screenu. Nevim, jestli to jen tak opraví. Ostatní tebou zmíněný chyby nepozoruju.
Romi97
Junior

Odeslat příspěvekod technikus 7. 1. 2019 18:27

A tyhle chyby jsou specifický jen pro H10, nebo i pro Huawei a jiné modely Honor?

EDIT:
Je možná drobnější písmo, docela pěkný font.
Když je telefon zamknutý a mám tažením odemkněte, před updatem šlo tahat snad do všech stran, po updatu do boku mění tapety a lze jen přímo nahoru nebo dolů.
Jinak po wipe cache telefon švihá o 106.
technikus
Junior

Odeslat příspěvekod TommyTS 7. 1. 2019 21:50

Kdyz na zamknute obrazovce vytahnes zespoda listu, je tam nastaveni. V nem muzes odemčení typu magazin vypnout. Pri swajpnuti vlevo/vpravo se fotky uz stridat nebudou.

Jinak me teda stve, ze i po aktualizaci je furt problem s lagama pri pripojovani k wifi behem poslechu hudby skrz BT.
TommyTS
Junior

Odeslat příspěvekod Matelko1 8. 1. 2019 00:41

Tak už aj ja fičím na A9... zdá sa že všetko funguje ako ma, aj AI funguje dobre.. Urobil som aj factory reset ale našiel som predsa len jednu vec co ma dostala a nedokážem ju pochopiť...
Máte aj vy ako obrázky kontaktov tie hory a lesy?? Osobne nechápem k čomu je to dobre a aký zmysel má obrázok kopca pri náhľade kontaktu...

Co sa týka bielej lišty po stiahnutí tak to dokážem prežiť, aj keď som si kvôli nej musel celý systém zladiť do svetlých farieb a z toho ma boli pri srdci.

Gestá sú celkom dobra vec, ale niekedy (hlavne ak musíte na ukončenie aplikácie 2x posunúť spať) je to otrava a to ešte nehovorím o vysunutí bočného menu v Gmail alebo google play, to je prakticky nemožné. To vidím ako veľké mínus a dávam tomu tak 3 dni kým znovu prejdem na tlačidlo pod displejom.

Tiež ma štve aplikácia digitálna rovnováha. Nápad a využitie samozrejme chapeme všetci ale mne osobne strašne vadí že vždy keď stiahnem hornú listu mam tam to upozornenie ktoré sa podľa všetkého nedá vypnúť..

Fotoaparát našťastie funguje ok, ale všimol som si ze sa mobil celkom dosť zahrial a to som urobil len 3 fotky. Chápem ze to je záťaž na procesor ale dúfam ze nebude nejaký väčší problém s prehrievanim.

Za tie 2 hodiny používania a nastavovania po factory reset u mňa zatiaľ celkom spokojnosť s plynulostou systému. Ako na tom bude baterka uvidíme časom.

Toľko môj pohľad na A9 po 2 hodinách používania :D a prosím dajte niekto info ci aj u vás mate na náhladoch kontaktov hory, lesy alebo inú prirodu :) Ďakujem
Matelko1
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod samot65 8. 1. 2019 06:33

Taky hory a lesy, ale proč? Smysl mi uniká.
samot65
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod technikus 8. 1. 2019 06:38

Obrázky kontaktů bez své fotky mám stejně - přírodu, hory apod. Zrovna to je věc, co mi vůbec nevadí a při volání na kontakt s tímto pozadím nevypadá displej vůbec špatně.

TommyTS Podle nastavení tím zřejmě vypnu úplně střídání fotek, což nechci. No nechám to jak je, jenom se musím naučit gesta nahoru nebo dolů při odemknutí, ne do boku.
Přílohy
Screenshot_20190108_063554.jpg
technikus
Junior

Odeslat příspěvekod TommyTS 8. 1. 2019 07:23

Matelko1 píše:Tiež ma štve aplikácia digitálna rovnováha. Nápad a využitie samozrejme chapeme všetci ale mne osobne strašne vadí že vždy keď stiahnem hornú listu mam tam to upozornenie ktoré sa podľa všetkého nedá vypnúť..

Mi notifikace vypnout sla klasicky pres nastaveni appky. Pak jsem vypnul a zapnul "Spravu doby stravene na obrazovce" a jeste na tvrdo celou appku vypnul.
TommyTS
Junior

Odeslat příspěvekod alliboss 8. 1. 2019 08:36

Zdravím , mám dotaz , stále mi nejde změnit na jiný Launcher než originál. Pokud dám jiný tak to po mě chce nastavit zámek obrazovky. Dá se to nějak zrušit , nebo je toto normální .Děkuji Ali
alliboss
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Bohem77 8. 1. 2019 16:35

Skúšal niekto či ide miracast lebo mne nie na philipse ale na 8.1 išlo super a to AI dnes jednu scénu rozoznalo misu plnú ovocia nič viac
Bohem77
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků