Fitness náramek s displayem ??

Pokud nenaleznete vhodnější přihrádku

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Nick Cave 5. 6. 2018 17:29

Xiaomi Mi Band 3 vs. Mi Band 2, porovnání

https://www.mojandroid.sk/xiaomi-mi-ban ... e-post-row
Nick Cave
Moderátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod oooooooooo 5. 6. 2018 17:41

kde je prosim ta kvalita ? ne, fakt ale fakt by mne to zajimalo.. protoze soft je otresnej, to se snad shodnem, ja jsem rad protoze znamej problem s nemoznosti sparovani kdyz jediny co pomuze je rucni nahrani fw, nepomuze unpair uctu, mně se zeleznou pravidelnosti prinasi nejakou kacku, blbe meri kroky, spanek, bez alt. softu neumi poradne notifikace, plus ma display na ktery neni na slunci videt..Nevadi ze ? Vzdyt se na nej nikdo nediva a je to designovy prvek jenom..Kvalita jak bič..Chapu ze sis neco koupil a jses nadsenej, nicmene kdybys rekl tech osumset propiju za vikend takze je to fuk, chapu ale kvalita ? Kvalita jsou veci typu garmin, nebo geary, jenze za kvalitu se u nositelnosti, naramky, hodinky, plati.
oooooooooo
Android Maniak
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Tazz1 5. 6. 2018 19:15

Plácáš pořád stejné nesmysly a jsi už jak zaseklá gramodeska. Možná jsi tento náramek ani neviděl. Pokud si nejsi schopen nalézt soft, který potřebuješ a jen to pořád zmiňuješ, tak jsi hloupější než jsem čekal. To přece není vada náramku. Naopak to je výhoda. Něco ti nesedí, dáš alternativní apku. Jinak ano, kroky nejsou nejpřesnější, ale to je zrovna to poslední co bych potřeboval. Spánek a chytrý budík jede jak má. Jinak zřejmě nebýváš nikde jinde jak na slunci. Chápu, že máš problém s psaným textem, ale jak jsem psal, na přímém letním slunci neuvidíš nic na většině zařízení. No a pokud řešíš něco tak, že chodíš chlastat, tak pak chápu ty tvé výkřiky do tmy tady. Já jsem abstinent a alespoň mohu věci hodnotit tak jak jsou. Tak co dál? Zase bude gramodeska :-) ?
Tazz1
Junior

Odeslat příspěvekod opasino 5. 6. 2018 21:51

Hele, nemá přece cenu se dohadovat a osočovat. Každý na to máte svůj názor, tak se nesnažte přesvědčit druhého.
Jinak já mám s náramkem problém, přes ofiko app se nepřipojí vůbec, prodejce mi doporučil alter. app, s tou už se párování daří. Prostě je spárování nestabilní a nelze tak náramek využívat dle mých představ.
Přes své nedostatky je to však za svou cenu velmi povedená koupě.
Místo trojky ale teď uvažuji nad Xiaomi Huami Amazfit Bip, ta vestavěná GPS mě opravdu láká. Nemusel bych na každé proběhnutí tahat mobil. A cena je super.
opasino
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod oooooooooo 5. 6. 2018 22:15

Ja nikoho nepresvedcuji.Ze je to smejd neni pochyb a ze dotycny nechape ze firmware ktery xiaomi napsalo je katastrofa a ze fw je neco vic nez apka, protoze o problematice vi prd, ono totiz kupodivu jsem zminoval jako nahradu notify :-), ceska alternativa, podobna k notify ,bohuzel vyzaduje mit nainstalovanou zaroven komedii od xiaomi.Rekl bych ze o naramku vim celkem hodne..Problem je ze jste v ruce proste nemeli nic co funguje jako nositelna fitness vec.Pak by jste se spojeni xiaomi a kvalita u techto naramku vysmali.Amazfit jsou o level vys ale bez notiffy je to katastrofa s notify, pouze spatny.Btw, doporucuji si pujcit hrudni pas, jit na 400 metrovy oval a zatrenovat si.Pak si prohlednete hodnoty a porovnejte:-)
Autor notify vi co je to za zgarb, tak rovnou tam ma zasitou funkci, nesmyslne hodnoty automaticky maž.Nikde nerikam ze nefunguji vubec, fungují pouze blbe, coz je u fitness naramku celjem zasadni chyba.
Popravde, kolegova veta na primem slunci neuvidis nic mne stacila, ano neexistuje jedinej levnej cinskej sunt, na nemz by display byl k necemu jakmile vyrazite z baraku :-)
No kupodivu neexistuji jen cinske sunty.
Jinak to ze nekdo bere jako urazku konstatovani to co sis koupil stoji za kulovy , protoze neumi, nema to, to a to mne vzdy pobavi… Nezdrava identifikace s kouskem elektroniky.Bavim se o vyrobku..
A jenom technicka trochu pro odlehceni, osumset za vikend jde v baru nechat aniz se clovek dotkne chlastu, muze klidne chlastat nealko, uz je to tizz1 lepsi ? Nebo jinak za tech osumset jsem spokojen ze to vubec neco dela a fakt napsat to tak, nekomenruju ale napsat kvalita, no to bylo o par levlu jinde nez je realita..Pro fitness nadsence zcela nevhodny a dotaz byl na FITNESS naramek.Tam si proste musi clovek priplatit, bohuzel.Amazfit je minimum minimalni kde zacina realna pouzitelnost pro tyto ucely i kdyz je na spodku zebricku a nemuze se srovnavat logicky se specialistama na fitness.

[
oooooooooo
Android Maniak
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod stm01 6. 6. 2018 11:19

Kurňa to se to rozhořelo. Když začne ooooo... argumentovat, tak to má grády. Já na jednu stranu rozumím tomu co má oooooo... na mysli, ale jeho problém je, že on nechce pochopit jak to bere druhá strana. Každý má své nároky, požadavky k ceně výrobku a svou pravdu. Normálnímu trochu znalému člověku je jasné, že za necelých 1000kč nebude mít kvalitu a funkce co má Garmin za 15 - 200000kč, ale přesto se Xiaomi prodává a již třetí verze. Co to znamená, asi velká část lidí byla spokojená s 1, s 2 a koupí si 3. Jsou ti lidé nějak nemocný nebo nikdo z nich nemá na dražší strojek? V tomto nebude. Já nikdy neměl MiBand a vím jaké byly problémy s firmwarem, češtinou a atd. Naštěstí naše komunita MIUI má lidi co pomůžou. Osobně bych od Xiaomi očekával, že tohle všechno už bude od třetí verze vychytané a spolehlivé. Zatím jsou krátce na trhu, tak uvidíme jestli se výrobce pochlapí nebo ne. Jeden čas jsem o něčem nositelném uvažoval na kolo a běhání, ale nakonec sportuju jen s telefonem.
iPhone 11 128GB

" Nemá cenu nenávidět lidi,kteří ti závidí .Respektuj jejich závist,protože si myslí,že jsi lepší než oni." :)
stm01
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod snoop69 6. 6. 2018 12:48

opasino píše:Místo trojky ale teď uvažuji nad Xiaomi Huami Amazfit Bip, ta vestavěná GPS mě opravdu láká. Nemusel bych na každé proběhnutí tahat mobil. A cena je super.

Za sebe doporučuji. Překvapila mě ta skvělá čitelnost na slunci oproti MiBand 2 :tleskani
Alcatel OT 302,Siemens C55,Siemens CX75(modified),SE K750i(W800,modified)...Samsung S8500 Wave(android port), LG V20
LCD TV SAMSUNG 42M87BD , WD TV LIVE - 2TB , 1TB , Onkyo TX-NR807 ,Heco Metas 700 , Magnat Betasub 30A
snoop69
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod roy1 6. 6. 2018 13:06

Tak vzhledem k použité technologii displeje to až takové překvapení není, čím víc slunka tím je víc vidět. Dělá přesně co má a neobtěžuje, ideál.
roy1
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Cenger11 6. 6. 2018 13:10

Ten Xiaomi Mi Band 3 sice vypadá zajímavě, ale já už i s 2 jsem měl problém, že se mi moc nelíbí vzhledem. To kulaté tlačítko a ty zaoblené hrany u 2 prostě se mi nelíbí.
Cenger11
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Tazz1 6. 6. 2018 17:24

Ooooooooooo....ooooooooo ty jsi prostě oligofrenik a nerozumíš psanému textu. Jinak už nevím jak to nazvat. Jak jsi přišel na to, že jsem neměl nic jiného v roce? Třeba konkrétně náramky od Garminy na které tak pěješ chvály. Displej sice barevnej, ale na úkor výdrže, na slunci nevidíš nic a ve tmě to taky není žádná hitparáda. A měření? Jak se tomu chce a přesnost bych to zrovna nenazýval. Oproti tomu MiBand a žádný problém. Takže to, že jsi nešika, nerozumíš tomu a plácáš nesmysly...to je jen tvůj problém. Prvně si něco nastuduj, něco vyzkoušej a pak se pusť do nějakých debat. Takové mám nejraději.
Tazz1
Junior

Odeslat příspěvekod stm01 7. 6. 2018 19:42

iPhone 11 128GB

" Nemá cenu nenávidět lidi,kteří ti závidí .Respektuj jejich závist,protože si myslí,že jsi lepší než oni." :)
stm01
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Vestor 7. 6. 2018 20:55

By mě zajímalo co s tím Xiaomi provádíš, protože mně se Miband 2 spároval zatím vždy v pohodě. Někdy trvá moc dlouho, než synchronizace doběhne na 100 %, ale jinak to funguje. Aplikace je jednoduchá a přehledná. Ano náročnějším uživatelům může vadit, že to neodporuje připojení do populárních běžeckých aplikací, to beru. Na druhou stranu, Miband je takové levné řešení na domácí žvýkání, pro trénink na olympiádu si doporučuju připlatit. A co se týče vychvalovaného Garminu, tak to je naopak katastrofa. Kamarád má Vivofit 3 a garmiňácká aplikace je nepřehledný bastl s milionem nabídek a podnabídek, která především věčně nefunguje a v půlce synchronizace většinou spadne. Zkus fórum Garminu, nadávají na to lidi s novými i starými telefony. Ano jsou na trhu i lepší řešení, ale Miband 2 je pro nenáročné víkendové sportování strčí do kapsy, protože umí 80 % funkcí za 20 % ceny.
Vestor
Junior

Odeslat příspěvekod sifonsk1 30. 1. 2019 13:57

dolezite je vediet co od toho ocakavas dnes je tolko fit naramkov ze je tazke si vybrat urcite vela robi cena a od toho sa odraza vsetko ostatne https://nakupuj.sjz.sk/sporttestery-a-computery
sifonsk1
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Nick Cave 30. 1. 2019 19:31

proč myslíš, že by měl Zumzumzum nakupovat ve Slovenském eshopu? :-D
Nick Cave
Moderátor
Uživatelský avatar

Předchozí stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků