Náhrada za LG G Flex 2 do 10.000,- Kč

Srovnávání telefonů a hodnocení obchodů s telefony

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod anonymni 30. 1. 2018 19:27

"Ředitel ČTÚ" - výběr telefonů na trhu se ti zdá nedostatečný ?
anonymni

Odeslat příspěvekod ketupa 30. 1. 2018 19:56

Yasan86 píše:Ahoj, nechci malovat čerta na zeď, stalo se mi to samé. Pomohla výměna baterky v rámci reklamace ale za pár měsíců odešla celá deska a tak mi vrátili peníze. Telefon to byl super, jen hrozně chybový..


Ahoj, taky musím potvrdit stejnou situaci. Po prvním problému s restartováním byla vyměněna baterie. Flex sice opět ožil, ale po třech měsicích odešel už nadobro (dva měsíce po záruce). Takže můžu jen souhlasit že telefon to byl krásný, ale bohužel ne zrovna kvalitně vyrobený. Nyní mám Samsung Galaxy S7 a snad budu mít více štěsti.
ketupa
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 30. 1. 2018 22:41

handyouch píše:"Ředitel ČTÚ" - výběr telefonů na trhu se ti zdá nedostatečný ?


Jo. Za +- 6 tácků nevidím telefon v 5,5" který by fajně fotil a měl solidní výkon. Navíc se mi i líbí prostředí LG.
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Din 31. 1. 2018 01:59

Můžu potvrdit, že výměna baterie nepomůže. Poprvé mě vyměnili baterii i zákl. desku. zhruba po půl roce opět bootloap. Vrátili peníze (CZC). Škoda, protože jinak to byl fajn telefon.
Din
Kolemjdoucí
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod oooooooooo 31. 1. 2018 07:05

reditelctu
mizerna vydrz, podprumerna ram, 4k video, samotnej fotak na urovni cca honor6x, no dobra laser :-) - to je lgflex2, zas takova hitparada to neni
Vykonove spis papirak, ani nevim jestli v dalsich aktualizacich lg poresilo ze multitasking par app ho donutilo prepnout governors na power takze uplne nesmyslne trotlil na 100 pro vsechny jadra a hřal v situaci kdy mobil min vykonej ani nevedel ze by nejaka zatez frcela.Lg - takze tipuji ze ne.Misto vykonu bych u nej vyzved infraport, laser ostreni, pak uz nasleduje vycet negativ na A4 diky nimz byla tato rada propadak jakmile vylezly ty masarky co ma na povrch.
oooooooooo
Android Maniak
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 31. 1. 2018 09:06

ooooooooo

to co vypisuješ, popisuje 99% současných ( i tehdejších 100% ) telefonů ( klidně ) i v dvojnásobné cenové hladině jako bylo před dvamě lety 6 táců za Flex 2. Správně uvádíš laser, zapoměl jsi na perfektní vzhled, wow efekt atd... takže jsi vlastně jen potvrdil co jsem napsal.
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Blondak38 31. 1. 2018 09:57

Je pravda, že dnes, více než 2 roky po koupi LG G Flex 2 za ďábelských 6.666,- Kč se dnes telefon do 10 tisíc, který by měl optickou stabilizaci, velký displej s nevelkými rámečky, NFC, přitahoval pozornost okolí svým designem a měl době poplatný výkon, shání těžko, ba téměř nemožně. Až na ty rámečky to splňuje asi jen Moto Z, jehož pověst ale není o moc lepší než u LG G flex 2 (battery drain a životnost baterie obecně, mikrofony, rozostřená levá část fotek, dlouhá doba expozice v noci atd.).

Letos by se měla situace zlepšít. Přijde ve stylu Samsung S8 a A8 a ve stylu Huawei Mate spousty dalších telefonů s All View displejem, tak snad bude kam upgradovat. Ale vzhledem k cenám uváděných modelů zřejmě až na podzim/před Vánoci. Tak snad výměna baterky u Flexe pomůže a telefon do podzimu vydrží.
Blondak38
Junior

Odeslat příspěvekod oooooooooo 31. 1. 2018 11:29

Batery drain byla zalezitost do prvni aktualizace,rozostreni vyteseno aktualizaci u mota taky.
ASI jsem divnej a mam divny znamy ale kdyz nekdo prisel ke stolu s cimkoliv,s8+,edge,note8,iphony, tak jediny cim pritahl pozornost byla veta a to jeste ne vzdy - mas novej foun? Jo novy auto,to dokazalo byt predmetem zajmu a debat i dva dny..
Wow efekt a telefon :-)
Ten vykon mne fakt vrta vhlave,nehraju hry,ok..Ale zrouty cpu a ram mam v mobilu nektery extremni,csploit,remotepowershell atd.Muzete popsat cinost v niz vam vykon chybi? Treba flex mel papirovy cisylka ale kvuli *****.nymu gov byl tragedie.
oooooooooo
Android Maniak
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 31. 1. 2018 11:41

Blondak38 píše:Je pravda, že dnes, více než 2 roky po koupi LG G Flex 2 za ďábelských 6.666,- Kč se dnes telefon do 10 tisíc, který by měl optickou stabilizaci, velký displej s nevelkými rámečky, NFC, přitahoval pozornost okolí svým designem a měl době poplatný výkon, shání těžko, ba téměř nemožně. Až na ty rámečky to splňuje asi jen Moto Z, jehož pověst ale není o moc lepší než u LG G flex 2 (battery drain a životnost baterie obecně, mikrofony, rozostřená levá část fotek, dlouhá doba expozice v noci atd.).


tak, tak ;-]
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod riki 31. 1. 2018 21:05

Řediteli Řediteli...Když to vezmu zpětně,tak ve finále Flex 2 nebyl žádná výhra a zase tak super nefotil a výkon taky nebyl žádná sláva,baterie byla tragédie a musím říci,že současný Moto Z Play je úplně někde jinde a to celkově,jak rychlostí,tak displejem...foto se nedá moc srovnávat ,ale dá se to...Flexe bych už nechtěl ani zadarmo a to jsem ho měl skoro 2 roky,ještě že mi vrátili peníze...
Nikdy není tak špatně,aby nemohlo být ještě hůř.
riki
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod martinsip 1. 2. 2018 02:43

Měl jsi špatnou zkušenost. Já na Flexe nedal dopustit. Šlapal spolehlivě a byl rychlejší, jak G3. A dokonce dělal i lepší fotky. Jediné co mě vadilo a proč jsem ho dal pryč, byla vnitřní paměť pouze 16GB a volných bylo vlatně asi jen 9GB. Ač si nemyslím, že jsem měl mraky aplikací, média jen na SD kartě, tak tohle jsem musel neustále řešit. Promazávat a čistit paměť a už mě to sralo a šel z domu. Jinak takový wow efekt žádný telefon neměl. Proč to LG odpískalo a neudělali Flex 3 je blbost manažerů LG a proto jde LG do kopru.
Peugeot 308SW 1,6HDi 2010, Fiat Marea Weekend 1,9JTD 2003
Honor magic5 Pro
martinsip
Pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Blondak38 1. 2. 2018 14:22

Tak dnes se uvidí, jak dopadne výměna baterky, nicméně bych měl vybranou náhradu:
Samsung Galaxy S8+ z ofiko distribuce za 13.995,- Kč (sleva O2 Extra výhody + Cashback Samsung)
Blondak38
Junior

Odeslat příspěvekod paolous 1. 2. 2018 16:00

Akce cashback na S8+ vcera skoncila, podivej se na stranky https://www.samsung-bonus.eu/cz/bonusov ... 00-kc.html
paolous
Junior

Odeslat příspěvekod Blondak38 1. 2. 2018 16:30

Já to přehlédl. Oni prodloužili jen řadu S7 a A, přičemž řadu S7 od začátku roku zdražili. No tak nic, no.
Blondak38
Junior

Odeslat příspěvekod Blondak38 1. 2. 2018 20:29

Tak baterka ve Flexovi vymenena a bootloop vyresen.
Blondak38
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků