Samsung Galaxy Note 8 - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod sosaci 28. 12. 2017 20:36

neresili jste tu prijem wifi/gsm signalu? do ted jsme pouzival vse sony a ikdyz mizerne, tak vzdy jsem po celem dome chytil wifi a v nasem dolicku LTE. ted co mam note8 jsem v polovine domku bez signalu wifi a mobilni date pouze 3G.

mate nejaky tip jak to resit nebo je to proste vlastnost tohoto telefonu?
sosaci
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod RossiD 28. 12. 2017 21:45

Tak u mne je s N8 naprosto odlišná zkušenost, signál (oba) je excelentní ....
-= Jestli neumíš udělat chybu, neumíš nic =-
RossiD
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Sattero 28. 12. 2017 23:11

Já to mám jak RossiD, signál výborný všude. Připomíná mi staré Nokie a Siemensy, které se držely signálu zuby nehty a třeba u mne v práci, kde je opravdu mizerný signál, se mi nestalo, abych byl nedostupný jako u iPhone 7.

Jen mě tak napadá, nejsi napojený na 5 GHz WiFi? Ta má logicky nižší průchodnost přes překážky a menší dosah, což kompenzuje rychlostí. Ale taky to znamená, že jakmile se odpojí od signálu (ztratí jej), už se hůře nachází opětovné spojení.
Sattero
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Note3 29. 12. 2017 14:11

Já to mám taky tak, signál určitě lepší, wifi asi na stejno :-) Tak ajfouny a signál je kapitola sama o sobě :-D šéfko má 6+ a tak kurevskej signál, co má jsem ještě neviděl :-D kdo ví, jak je na tom IPX
Note3
Junior

Odeslat příspěvekod uiqjirka 29. 12. 2017 15:12

No tak ten kdo trochu ví a zná, nebo se jen zajímá, tak ví, že vybíjet baterku do nuly všeobecně se nevyplácí a může se stát, že už telefon nenaběhne a je jedno jestli je to samsung nebo jiná značka.


Bohuzel toto je zasadni chyba Samsungu u tohoto modelu, uz hodne let je to osetrene sw tak, ze ac ukazatel na telefonu ukazuje 0%, baterie ma ve skutecnosti 5 a vice procent, prave proto, aby nedochazelo k uplnemu vybiti a netrpela baterie.U ostatnich se to nedeje, takze jedno to rozhodne neni.
uiqjirka
Trvalý BAN
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Note3 29. 12. 2017 15:45

Tak to jsem slyšel poprvé, ještě jsem to teda u žádného modelu neviděl, aby mi to ukázalo 0% a mělo to 5% :-O když se telefon vypne, tak se mně už nestalo, že by se třeba znovu zapnul. A to ho nevybíjím schválně, ale někdy se prostě stane, že není šťáva a vytluču ho úplně
Note3
Junior

Odeslat příspěvekod uiqjirka 29. 12. 2017 16:12

Ano, baterie neni zcela vybita, takto se to sw osetruje uz davno, aby se nevybijela baterie az do mrte.Nic noveho pod sluncem nebo k diveni.Kdyby jsi mel servisni vybaveni nebo se zeptal nekde v servise, tak se ti to potvrdi.Je to takto osetrene u cehokoliv i z duvodu, aby byla zajistena detekce baterie a sla nabit.Stejne jako jako baterii nevadi upne nabiti, ty vidis 100%, ale ve skutecnosti se nedobiji uplne do sta, to ji take skodi.
Naposledy upravil uiqjirka dne 29. 12. 2017 19:02, celkově upraveno 1
uiqjirka
Trvalý BAN
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Ip Man 29. 12. 2017 18:16

Ahoj, používáte tady někdo aplikaci od Air Bank prostřednictvím otisku prstů? Já jen že mi to v té aplikaci nejde aktivovat a když na to ťuknu tak to něco napíše anglicky a rychle to zmizí. Jinak telefon normálně odemykám otiskem takže v telefonu to aktivovaný mám.
Ip Man
Junior

Odeslat příspěvekod Fandaklara 29. 12. 2017 18:45

Používám ji už několik let a pořád bez problémů i ten otisk.
Zkusit odinstalovat a vše znovu
Fandaklara
Junior

Odeslat příspěvekod Sattero 29. 12. 2017 18:54

Potvrzuji co říká uiqjirka. Tak to je.
Sattero
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Note3 29. 12. 2017 19:35

uiqjirka píše:Ano, baterie neni zcela vybita, takto se to sw osetruje uz davno, aby se nevybijela baterie az do mrte.Nic noveho pod sluncem nebo k diveni.Kdyby jsi mel servisni vybaveni nebo se zeptal nekde v servise, tak se ti to potvrdi.Je to takto osetrene u cehokoliv i z duvodu, aby byla zajistena detekce baterie a sla nabit.Stejne jako jako baterii nevadi upne nabiti, ty vidis 100%, ale ve skutecnosti se nedobiji uplne do sta, to ji take skodi.


málo kdy vidím 100%, snažím se nenabíjet do 100% :pozor
Note3
Junior

Odeslat příspěvekod uiqjirka 29. 12. 2017 19:42

Ale on se o to postara sw, to co vidis na telefonu neni skutecnost a umyslne je baterie nabita na mene.Dnes se o to nemusis defakto starat.Na telefonu je/vidis 100% a baterie ve skutecnosti ma do nejakych max 95%
uiqjirka
Trvalý BAN
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod p.a.T.o 29. 12. 2017 19:50

Ahojte, může někdo doporučit vhodné pojištění pro Note8? Ofiko od Samsungu jsem prošvihnul, dostal jsem ještě tip na pojištění přes Revolut (neznám podrobnosti, cca 1600 Kč/rok). Díky za radu.
p.a.T.o
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod sosaci 30. 12. 2017 08:11

Sattero píše:Jen mě tak napadá, nejsi napojený na 5 GHz WiFi? Ta má logicky nižší průchodnost přes překážky a menší dosah, což kompenzuje rychlostí. Ale taky to znamená, že jakmile se odpojí od signálu (ztratí jej), už se hůře nachází opětovné spojení.


Sundal jsem to na 2,4 a vse OK. Diky.

-- 30. 12. 2017 08:13 --

Pouzivate nekdo na psani neco jineho nez originalni S-Pen? Neco co se hodi vic pro celodenni pouziti a velke ruce. :)
sosaci
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kzlatak 30. 12. 2017 18:38

Ahoj všem, před časem jsem se zde zmiňoval, že mám stuck pixel modré barvy obzvláště patrný na černém pozadi při vysokém kontrastu - typicky při AOD. Jednalo se o jeden pixel a ještě viditelný jen někdy, nicméně když to jednou víte, tak to štve. Telefon jsem koupil na amazon.de.

Po delším rozmýšlení jsem se pokusil telefon reklamovat u nás, ale mám prý reklamovat, kde jsem koupil. Tak jsem kontaktoval amazon a dostal kontakt na servis v Německu. Oslovil jsem je a požádal o komunikaci v angličtině, prý žádný problém, popsal jsem o co mi jde a oni obratem anglicky ať telefon zašlu k nim. Během 5 dní mi zaslali telefon zpět s vyměněným displejem.

Nebojte se tedy nakupovat v zahraničí, česká distribuce je určitě nejpohodlnější řešení, ale ani ověřený zahraniční shop není chybou.
kzlatak
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků