LG V30 - obecná diskuze

Diskuze o telefonech LG

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod ZiChius82 7. 11. 2017 12:03

Tak stále žádné info (jen nějaké laxní prohlášení o dostupnosti možná za několik týdnů)..takže budeme rádi za Vánoční termín. Právě LG ztratila dalšího zákazníka, kašlu na ně, jsou neschopný, pomalý, oproti konkurenci marketingoví a prodejní tragédi..není normální přijít s běžnou dostupností vlajkového modelu kvartál po představení a mezitím mlžit a nevědět nic. Ostatní i později představené konkurenční modely se už DÁVNO prodavají. Samsung má desítky modelů a žádný problém s distribucí ap...LG jich má pár a kde nic tu nic. A o Vánocích už to bude pár málo měsíců k modelům příštího roku (LG G7, Samsung Galaxy S8+ atd...) to už je za chvíli
Siemens C35i > Siemens SX1 > HTC Touch Dual > HTC Touch HD > Samsung Galaxy S2 > Samsung Galaxy Note II > Samsung Galaxy Note 3 > Samsung Galaxy Note 7 > Xiaomi Mi Max > ?
ZiChius82
Kolemjdoucí
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod fajn.snek 7. 11. 2017 12:41

O V30 jsem vážně uvažoval jako výměnu za Galaxy S8, ale díky neschopnosti LG na ně kašlu, nechtějí moje peníze, dám je někomu jinému. Navíc od Samsungu jsme už jednou utekl na LG G2, a bylo to nejhorších 6 měsíců v mém životě. Telefon sice super, skvělá baterka, lepší prostředí (v té době, dneska Samsung vede) ale naprosto tragický foťák. Na to jak recenze LG G2 totálně chválily, tak realita byla úplně někde jinde. Ostření pomalé jak nevím co, postprocessing naprosto prasil fotky, a celkově docela zklamání. Co tak čtu diskuse tak u LG G6 se to opakuje - recenze vesměs chválí, ale uživatelé kritizují... A bojím se, že u V30 bude stejný problém, i přes skvělý foto HW to zazdí špatným SW... Takže peníze co jsme měl připravené na LG dávám do kasičky a šetřím na vlajky 2018 :tleskani :tleskani :tleskani GO LG GO :!:
fajn.snek
Junior

Odeslat příspěvekod panrt 7. 11. 2017 13:09

LG By se mělo na rok 2018 zaměřit na rychlé dodání do EU jinde už je dávno jen na náš Trh se ser.e To jako se pak nevyplatí čekat na V30 když G7 má být na CES představen.
panrt
MobilManiak

Odeslat příspěvekod Tommino 7. 11. 2017 15:04

ZiChius82 píše:Tak stále žádné info (jen nějaké laxní prohlášení o dostupnosti možná za několik týdnů)..takže budeme rádi za Vánoční termín. Právě LG ztratila dalšího zákazníka, kašlu na ně, jsou neschopný, pomalý, oproti konkurenci marketingoví a prodejní tragédi..není normální přijít s běžnou dostupností vlajkového modelu kvartál po představení a mezitím mlžit a nevědět nic. Ostatní i později představené konkurenční modely se už DÁVNO prodavají. Samsung má desítky modelů a žádný problém s distribucí ap...LG jich má pár a kde nic tu nic. A o Vánocích už to bude pár málo měsíců k modelům příštího roku (LG G7, Samsung Galaxy S8+ atd...) to už je za chvíli


Já to stejné, právě si jedu pro S8, pokud bude V30 extra lepší než S8, vyměním.
Tommino
Kolemjdoucí
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod neis 7. 11. 2017 16:07

Dělá lg opravdu stejné telefony pro jednotlivé trhy, nebo byly některé rady odrbane?? Když tady slyším, ze LG G2 melo slabý foťák a dokonce oproti Samsungu (v te dobe cca s4) , tak fakt nechápu jak je to možné, protoze foťák patřil jednoznačně mezi to nejlepší i podle odborných recenzí. To fakt není ani možné tak rozporuplné recenze od lidí. To uz nemůže být ani subjektivním vnímáním....
neis
Junior

Odeslat příspěvekod panrt 7. 11. 2017 16:10

Lidi ale nejsou profesionálové a jen kecají já G2 V té době testoval a fotil suprově.
panrt
MobilManiak

Odeslat příspěvekod lokomot1 7. 11. 2017 17:58

Kdoví jestli tam byl stejný foťák. Měl jsem doma 2x G4, kupované rok od sebe a rozdíl byl velký, rozuměj nový fotil znatelně hůře. U přední kamerky zas naopak(vynikal naopak druhý kus). ktomu měl každý jiný displej a zvuk...Takže rozhodně bych nevěřil LG že vždy dává stejné komponenty.
A od té doby jsem kapku skeptický k výsledkům recenzí/porovnání/testů, protože ono je super že se udělá recenze z perfektního zařízení, ale když se po měsíci z bůhví jakého důvodu změní třeba dodavatel komponent(asi to nebude tak neobvyklé) tak je to k ničemu
lokomot1
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod panrt 7. 11. 2017 19:59

https://mobilizujeme.cz/clanky/drone-a-smartphone-v-jednom-brzy-mozna-realitou#comment-69044
panrt
MobilManiak

Odeslat příspěvekod neis 8. 11. 2017 16:20

Ještě taková menší konspiračka, neposilaji nám tady do ČR nějaké šmelchy? My máme všechno šedivky a G4 mame taky rok od sebe a žádný rozdíl... Opravdu jsou ty recenze úplně odlišné.. Buď jsou nasazení recenzenti "konkurenci" nebo ti lidi neměli telefon ani v rukách a jsou to iOvce, sOvce... nebo je neco zle na distribuci..
neis
Junior


Odeslat příspěvekod cendoslav2 8. 11. 2017 20:18

Příští týden bude představen OnePlus 5T, další týden na to se má prodávat. Pokud prodej V30 nezačne do té doby jdu do OnePlus. Co říkáte?
cendoslav2
Junior

Odeslat příspěvekod hoblina 8. 11. 2017 20:56

No má mít pořád konektor na sluchátka,tak se uvidí co z nej vyleze!
hoblina
Junior

Odeslat příspěvekod fajn.snek 8. 11. 2017 22:06

Ano, vetšina mych telefonů byly Samsungy, ale nechci být vůči LG zaujatý. Klidně sem postnu pár fotek z LG G2, aby se ostatní mohli podívat, že ty fotky dost tragédie... V30 jsem opravdu chtel, ale WOW efekt je pryč, a recenzenti dost možná dostanou lepší kusy;)
fajn.snek
Junior

Odeslat příspěvekod BuldokCZ 9. 11. 2017 19:25

BuldokCZ
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod hoblina 10. 11. 2017 12:00

Vážený pane,

děkujeme, že jste se na nás obrátil.

Mobilní telefon LG V30 bude v prodeji v České republice. Očekáváme ho do několika týdnů. Přesný termín ani cena nejsou stanoveny. V balení bude audiosouprava BeoPlay.

S pozdravem

Tomáš Čurnek
Zákaznická podpora LG
hoblina
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků