iGET STAR P350 - zkušenosti

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod davson 24. 3. 2015 20:00

Mám mobil iGet star 350. Když ho připojím k počítači, tak není vidět jako "disk". V ovládacím panelu-hardware a zvuk-zařízení a tiskárny se to objeví, ale je tam žlutý vykřičník. Je to kvůli tomu, že počítač nemohl najít ovladač k mobilu. Co s tím dělat ? Potřeboval bych si stáhnout nějaká zvonění. Bohužel nemám v notebooku čtečku, jinak bych si to stáhl přímo na SD kartu.
davson
Junior

Odeslat příspěvekod davson 1. 12. 2016 21:24

Stále mám stejný problém. Mám v mobilu jen jedno základní zvonění pro hovory a SMS. Nemůžu si vybrat jiné. Poradí někdo co s tím ?
Naposledy upravil Nick Cave dne 1. 12. 2016 21:37, celkově upraveno 1
Důvod: odstraněna citace předchozího příspěvku
davson
Junior


Odeslat příspěvekod oooooooooo 1. 12. 2016 23:55

ani po roce a pul neobjevils universal usb driver pro android ? to je celkem vykon takova serie.Koupim si *****, na to jakej to je ***** navic drahej *****.Nasledne rok a pul neobjevim universal usb driver, wifi file transfer atd a jako bonbonek navic si myslis ze potrebujes usb kabel k prenosu souboru souboru do mobilu.Nenech se mylit nazvy,jde to resit i pokud by dokonce pc nemelo wifi kartu.Vse co potrebujes je funkcni net v mobilu, funkcni net v pc.No , ten net v pc dokonce nepotrebujes, protoze zvoneni muzes poresit primo v mobilu.Soubor na tvem situ musis ale ulozit do sd card 0, nikoliv 1.
oooooooooo
Android Maniak
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod davson 3. 12. 2016 12:07

Vím, že to nechápeš, že jsem to po roce já starý důchodce nevyřešil. Teď jsi mi to vysvětlil. Moc platné mi to ale není. Nemám v mobilu SD kartu. Bez toho to asi nepůjde, že ? Já jsem si to představoval takto. Zvonění stáhnu do počítače. Kabelem připojím mobil do počítače a přetáhnu soubory s vyzváněním, do nějaké složky v mobilu. Ale ten mobil se mi v PC nezobrazuje. Mobil ukazuje, že jsou zařízení spárována, ale nepřipojena.

Když dám v PC vyhledat zařízení tak mi to mobil nenajde. Místo toho to najde HD web camera čtečka čárových kódů. Nic takového ale nemám.
davson
Junior

Odeslat příspěvekod Víťa1 8. 9. 2021 11:04

Tak dá se tento telefon připojit k PC jako disk nebo nedá ,existuje na to ovládač pro Win7, WIN10 ? díky
Promiňte mi. takové triviální otázky ale jsem samouk a androidí embryo Mám WIN8.1(prožívám v osobním životě velmi špatné období)
Víťa1
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod zumzumzum 8. 9. 2021 11:49

Víťa1: Napiš na podporu iGETu a je to :D easy.
► Sháním: Sony Xperia Z5 Premium za nepřemrštěnou cenu! ( telefon se 4K displayem ] ◄ Momentálně používám Xiaomi 13 Flora Green
zumzumzum
Místní informátor
Uživatelský avatar

Předchozí stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků