Windows 10 Mobile - podíl na trhu [OT]

Diskuze na témata, která se netýkají výše uvedených témat

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Egee 2. 9. 2016 19:42

mposvar píše:A nakonec se na fóru s W10M ještě i pobavíme, sice OT - ale lepší než... :-)

Ano
bavím se
[app] Messenger: aplikace pro zprávy z Facebooku
http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?f=144&t=35327&sid=99906aca612f98acf512d7f604018e46&p=400486#p400486
[app] Messenger: aplikace pro zprávy z Facebooku
1 ... 293031Příloha(y) od fredysz » ned úno 23, 2014 14:51
v Windows 10 Mobile (a Windows Phone) » Aplikace a software


sakra jak to že tak : Mobilní Windows - Nejrychlejší a nejstabilnější OS na trhu
může mít takové problémy
„Kvalitní produkt /systém nepotřebuje reklamu“
Egee
Poslední varování
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod petison 2. 9. 2016 19:57

Ono celkově ty aplikace na WP stojí za starou bačkoru.Telefon už mám jen na hraní a přešel jsem na Android a maximální spokojenost oproti WP.Stačí si přečíst na smartmanii ty problémy např.-

Viber funguje úplně na pikachu. Načítá se příšerně dlouho, zprávy chodí se zpožděním a nezřídka zkolabuje úplně.
Tak nespolehlivý sw jsem na WP snad ještě neviděl.
petison
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod romo.11 2. 9. 2016 20:51

Skusenosti jedneho nemozes prehlasit za pravdu. A to ze sa FB startuje 10 sekund je hanba FB, nie MS. No a problemy sa najdu aj na druhej strane...

rajs píše:To určitě na celém světě zastaven prodej ostuda Note 7 se prodává jako domácí bomba........
romo.11
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod roy1 2. 9. 2016 21:02

Je vidět že se skutečně vyznáš a demagog je tvůj druhý nick, nebo opravdu nechápeš rozdíl mezi HW a SW?
roy1
Pokročilý

Odeslat příspěvekod melipa 2. 9. 2016 22:14

Romo: me fb messenger na androidu startuje 3s a fb samotne 2s,je to chyba nebo spíš ostuda ms, nez fb, podívej se, kdo ty app na ms vytvari.
melipa
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Pan Kája 3. 9. 2016 00:48

Zrovna FB je skutečně problémem Facebooku který vrhá stín na život s OS. Dokud aplikace (FB+messanger) vyvíjel MS, fungovaly poměrně solidně (na poměry FB aplikací, které rozčilují uživatele od nepaměti). Od doby, co se toho ujal FB, tak mi v messangeru blbne slovník, často nastartuje až třeba nepotřetí, hůře udělané notifikace...a moc bych nedal za to, že i časy pro spuštění budou o něco delší. O debaklu s jejich pokusem zobrazení na šířku ani nemluvě.
Zkrátka převedli aplikaci z IOS místo pořádného vývoje a asi i znalostí OS a dopadlo to jak se asi i dalo čekat.
Siemens M50 -> SE T300 -> SE K750i -> SE C702 -> SE Elm -> Motorola Atrix 4G -> Lumia 1020 (AT&T) -> Lumia 930 -> Galaxy S7 -> Huawei P30 Pro -> Vivo X100 Pro
Pan Kája
Ex-moderátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod romo.11 3. 9. 2016 11:48

Melipa, tie aplikacie vyvija Fabebook Inc. Roy, podobnych softwarovych problemov na Androidovych mobiloch ti sem nalinkujem stovky. Demagog si ty, nalinkovat nazor niekoho evidentne nizkeho veku a vytrhnuty z kontextu je demagogia, preto som ti tu nalinkoval nieco aj ja.
romo.11
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod roy1 3. 9. 2016 11:56

Udělej to prosím, aspoň desítku sw problémů, které mají za následek vzniceni akumulátoru. Stovku ani nemusíš.
Jinak vidím, že jsi úplně mimo, kde linkuju něčí názor?
Asi ani čítať nevieš.
roy1
Pokročilý

Odeslat příspěvekod oooooooooo 3. 9. 2016 12:29

linkuj romo11
tech problemu jsou mimochodem nikoliv stovky ale desetitisice, vtip je v tom ze v kazdym OS.. Vis ale jaka je vyhoda otevrenyho kodu ? Ze spoustu problemu, ti vyresi lidi co umí. Namatkou, prakticky vsechny zranitelnosti jsou resitelny bez update oficialniho. Z jinyho soudku - VSECHNY vlastnosti z top deset features android 7 mam v lepsi variante v androidu kterej fakt 7 neni. Sedmicka kod je venku, vse co je potreba mrknout na kod, danou vlastnost implantovat a udelat z ni app a mas ji. Jo nesmis mit nadstavbu co nema s androidem nic spolecnyho, pak je to problematicky. Nicmene na Androidovi lze problemy resit, na WIN koncis pokud ti problem neresi treba INSIDER kterej jeden problem vyresi, tisic prida.. To je ten zasadni problem a rozdil. Fungovat to nefunguje, resit jde prd v okamziku kdy se ti neco nelibi..
oooooooooo
Android Maniak
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod melipa 3. 9. 2016 12:32

Romo: Ok, driv to totiz vyvijel MS, tedka je to jinak, uznavam.
oooooooooo: jo, máš pravdu, 99% sw problémů se dá na androidu vyřešit, a't už custom rom, rootem nebo dalšíma věcma, u win je člověk nahranej, viz teďka začíná být problém AU u 635, kde to zlobí snad všem, reportovali to a nic se neděje a hádám, že ani dít nebude :-) Stejně je možný dostat snad jakýkoliv android (verze a úprava) do snad jakéhokoliv telefonu a jako bonus navíc to bude fungovat, což u WP nefungují ani "oficiálně" podporovaná zařízení, která měla mít přechod na desítky bezrpoblémový.

Btw.: Když už mluvíme o tom podílu na trhu: "Kdo chce stále koupit L 950, tak ať si pospíší, jelikož jeji výroba je buď u konce, nebo dokonce skončila. A z čeho tak usuzuji? Chtěl jsem si ji vyzkoušet u Vodafonu, nejlevnější varianta a to ještě na měsíc, ale ? Již není v nabídce,od září ? A to jako proč? Asi proto, že se už jen doprodávají. Vypadá to, že L950 čeká stejný osud jako L1020, která se po krátké době přestala vyrábět a bylo to opravdu rychlé. Je to jen můj názor. Kdo chce, tak si to dohledá. Já jsem našel dokonce, že ji přestal vyrábět již od června, tak to se nemůžu divit, že někde již není." (Zdroj: dkdesign, WMM)
melipa
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod romo.11 3. 9. 2016 17:26

Presne tak, problemy su vsade, ale s vacsinou z nich sa 'da zit', na vsetkych systemoch bez rozdielu. Roy, asi si trochu menej chapavy, ale ja som nikde netvrdil, ze vybuchovanie akumulatora je SW problem. Melipa, netreba robit paniku, ale pravda je, ze kto chce stavajuce modely Lumii, ma sancu ich kupit lacno, napr. L650 je v UK MS Store uz za 129€, co oproti pociatocnej cene je slusna zlava. Ooooooo, ak si myslis, ze hocikto je taky frajer a vie si precitat zdrojove kody a opravit problem s mobilom, tak si naivny, v realnom zivote to funguje inak.
romo.11
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Katikakus 3. 9. 2016 17:35

Romo, to ale oooooo nikde netvrdi. Nauc se poradne cist. Zase tady placas ty sve nesmysly bez toho abys nejdriv vubec pochopil text, na ktery reagujes.
Katikakus
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod romo.11 3. 9. 2016 17:58

Katikakus, miesas sa do veci, ktorym nerozumies. Navyse ty tu placas svoje notoricky zname hlasky ako 'chapat psany text' alebo 'lhat do kapsy', ale tym uz nikoho neohuris. Co mi pomozu zdrojove texty, ked sa nanajde nikto ochotny mi s tym pomoct
romo.11
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Katikakus 3. 9. 2016 19:28

Romo: http://i.stack.imgur.com/jiFfM.jpg

Kdyby byly ryby v riti, nebyly by rybniky.

Jedina zkratka: XDA

PS: psanemu textu ty nerozumis dlouhodobe, tak se nediv ;-)
Katikakus
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod roy1 3. 9. 2016 21:06

Romo jestli já jsem méně chápavý je klidně možné, je fakt že ale nelžu jako ty. Pořád čekám na ty stovky linků o problémech a hlavně na citaci mého příspěvku kde jsem, dle tebe, demagogicky citoval.
Dej to sem, nebo uznej, že si *ereš do huby.
A abys to pochopil i ty, odkaz na problém s baterií si dal ty, jako reakci na problémy se SW WP. Opravdu demagogicky Micháš hrušky s jabkama, to ale v době agonie dělají snad všichni fans WP, páč normální argumenty jaksi pod tlakem skutečnosti došly.
roy1
Pokročilý

Další stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků