Kde jsou vlastně v Android telefonu uloženy kontaky?

Diskuze na témata, která se netýkají výše uvedených témat

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod oooooooooo 21. 2. 2016 08:36

Spravne a proto, to je takzvana logicka posloupnost nemas zadnou zalohu kontaktu ani jejich synchronizaci a musis lozit do skrine protoze pokud by jsi chtel ted mit zalohovany kontakt 777777777, nic jineho ti s tim jak to mas inteligentne vyreseno nezbyva…
Btw backup contact misto google uctu a task send na mega, dropbox kazdy den v 6 hodin rano zasifrovane a nepotrebujes ani ten google ucet a dej se co dej mas synchronizovanou zalohu, cimz se obloukem vracim k tomu co mels pochopit hned..Nesynchronizovana zaloha neni zaloha, kopirovany kontakty na jinou sim .ejsou zaloha..je to s primhourenim obou oci archiv ze dne xyz.
oooooooooo
Android Maniak
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod osobne2 21. 2. 2016 08:42

No ale me to tak staci, ja nemenim kontakty kazdy den, abych je musel kazdy den v 6 hod. rano synchronizovat a zalohovat. Kazdy prece ma jine potreby?
osobne2
Junior

Odeslat příspěvekod oooooooooo 21. 2. 2016 09:02

Do frasa naposled, tady je debata o zalohovani v niz nemas co delat ponevadz nezalohujes :-)
Jako bonus argumeentujes ze nemas 50 korun na net a nejses schopen si pamatovat login.. s tak chabou argumentacni vybavou proste se nediv ze jedina reakce - hlupak
oooooooooo
Android Maniak
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod osobne2 21. 2. 2016 09:10

Ja vedel, ze te to stejne vytoci, ztracis totiz argumenty. Pro me je zaloha kontaktu na SIMkarte dostacujici a nejlepsi reseni, a ja jsem nikdy netvrdil, ze je to nejlepsi reseni pro kazdeho, kazdy clovek ma totiz jine potreby a nemusi byt kvuli tomu zrovna hlupakem, hlupakem by ale mohl eventualne byt ten, kdo to z nejakeho duvodu nedokaze pochopit. Treba kdyz si samolibe usmysli, ze to co dela on, musi byt zakonite nejlepsi i pro kazdeho jineho a kdo s nim jeho subjektivni nazor nesdili, tak je ...
8-P

„Tragédie lidského rodu: všeobecně platí, že člověk je moudrý jednostranně, ale hloupý mnohostranně.“ 
osobne2
Junior

Odeslat příspěvekod roy1 21. 2. 2016 10:19

Tak se podle toho chovej a necpi sem to o čem si jen ty myslíš že je zálohou, protože to žádné řešení zálohování není, mobil v podstatě nepoužíváš, bude lepší když se zdržíš dalších zbytečných komentářů, svůj názor jsi sdělil a přijmi to, že vyhovuje pouze tobě a že vlastně neřešíš vůbec problém. Ono až ti simka klekne a budeš třeba na druhém konci republiky, tak ta skříň bude celkem na nic, na to ale musíš přijít sám.
roy1
Pokročilý

Odeslat příspěvekod freddy158158 21. 2. 2016 10:35

on nekdo zalohuje na sim? to snad v mobilnim praveku ne? nebo uz umi sim pohltit k jednomu kontaktu vic cisel,email,poznamky a nedej buh web a adresu?
freddy158158
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod osobne2 21. 2. 2016 11:04

Každý způsob zálohování má své výhody a své nevýhody. ;-)
osobne2
Junior

Odeslat příspěvekod Abracas 21. 2. 2016 11:36

Jak se vlastně taková záloha na druhou simku v praxi dělá? To musí být strašně pracný, ne? Nebylo by skoro lepší si vzít papír, přepsat na něj kontakty a hodit do skříně vedle papíru s loginama ke Google účtu..;).
Abracas
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod osobne2 21. 2. 2016 15:26

Tak u dualSIM mobilu je to rychlé, z jedné SIM to zkopíruješ na druhou SIM. U single SIM mobilu bys to musel zkopírovat ze SIM do paměti mobilu, vyměnit SIM a z paměti mobilu pak zkopírovat do druhé SIM. Kdo zálohuje jednou ročně, tak to není pro něj problém, kdyby někdo zálohoval denně, tak by to problém byl. Ale každý má jiné potřeby.
osobne2
Junior

Odeslat příspěvekod davson 16. 8. 2017 19:22

Pročetl jsem všechny příspěvky a moc mi to nepomohlo. Může mi někdo poradit jak exportovat emailové kontakty do mobilu ?
V mobilu mám kontakty. Mám je zálohované v googlu a v Xiaomi cloudu. To je v pořádku.
Mám gmail účet, který však nepoužívám a nemám v něm v adresáři žádné emailové kontakty. Mám emailový účet u seznamu a v mobilu ho mám přidaný jako druhý účet pod gmailem.
Do mobilu se mi z účtu seznam přetáhly všechny složky a emaily. Jediné co se mi nepřetáhlo je emailový adresář s kontakty.
davson
Junior

Předchozí stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků