HTC One (M9) - obecná diskuze

Diskuze o dalších značkách (BlackBerry, Vodafone, Mivvy, Siemens atd.)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod kultus 25. 3. 2015 21:06

Ano tocil, ale kdyby stal za to nechal bych si ho protoze jsem ho na zacatku chtel vic nez dalsi samsun. A napsal jsem to prave proto, ze jsem ho mel v ruce a videl na vlastni oci jak to odporne vypadalo a taky udelal par fotek, ktere nebyly hodne ani nizsi tridy. K tem Amoledum, dneska uz je to spis predsudek, jestli jsi byl v samsung prodejne, mel sis prohlednout displej SGN4. V recenzich co jsem cetl dostal lepsi hodnoceni nez displeje IP takze tak. S6 je a tom pry jeste lepe. Takze ano srovnavam s amoledama, ktere v zachovani cerne nemaji konkurenci...kdybys nebyl zaujaty ignorant zmenil by sis farby na neutralne nebo jak se to jmenuje. Tam uz omalovanky sotva vidis. No, kazdy ma jine priority a moje jsou momentalne poradny displej, celkova vybavenost/odladenost a fotak, M9 mi za 20 tisic krome kovu a sterea co se realne ani nevyuzije nic nenabidne. A ano G2 je plastak, ktery mi ale v tenkem pouzdre za par supu nevydava zadne zvuky a navic vypada dobre a je chraneny takze zadna krec... :tleskani

Ale nechap mne spatne, M9 vypada designem opravdu pekne, kez by to udelal samsung u S6, proste celokovove telo misto zadniho skla. :roll: Jen to neni priorita za 20K...az spadne cena na 10-12K bude to celkem dobra koupe, jen uz to bude vsechno zase nekde jinde. Osobne si myslim, ze M9 treba i s Snap801 mela prijit uz loni, protoze oproti M8 vymenili z praktickeho hlediska jen ten fotak a to musis uznat. Vykon v M8 je dostatecny a pokud tolik nefotis, M8 se ti vic vyplati.
kultus
Junior

Odeslat příspěvekod Picos 25. 3. 2015 21:56

Neviem ako si prisiel na to, ze som zaujaty ignorant. Ja tvoje argumenty berem a ja som sa takisto snazil uviest moje objektivne dovody. U amoledu mi samozrejme vadia tie farby ale hlavny dovod, preco ho nechcem je ten, ze ma z neho strasne bolia oci. Dost casu travim s mobilom ( aj toto pisem na M7 ) a SLCD mi vyhovuje. Ano da sa niekde u amoledu nastavit kontrast, jas a pod. ale nikto mi nezaruci, ze mi to ani potom nebude tahat oci. M8 kupovat nebudem, aby som usetril, vzdy si kupujem aktualnu vlajkovu lod ( M8 ) som vynechal. M9 je parametrovo na tom lepsie, je o nieco mensia co mi vyhovuje. S Note 4, aj s Note 4 edge som sa uz hral. Na mna je to velke, dizajn stale rovnaky a'la Samsung a vzadu plast. Vratim sa teda k zaciatku. Velmi pozorne a podrobne som si nastudoval vsetky alternativy a zostala mi M9. Tesil som sa na uplne novy dizajn a nieco navyse. Zial sa nestalo. Cukalo ma zo zaciatku risknut S6 ale na rovinu. Co by som ziskal ? U M9 idem na istotu ale nepobezim hned 17.4. do obchodu. Pockam na reakcie, znizenie ceny a potom.
Picos
Junior

Odeslat příspěvekod orgasmic 26. 3. 2015 06:46

Aby Ti neprislo, ze jen placam, tak M7 jsem mel taky hned jak vysel a moc dlouho mi nevydrzel.
Kdyz pominu silene zahrivani a tragicky foto, tak me jeste vadi u techto celokovu vykluzovani z rukou.
A zazadu jak byl napis Beats nebo co to tam bylo, tak uz po dvou tydnech se zacal osoupavat.
Akorat jsem se ho chystal prodat, tak jsem mel strach, ze kvuli tomu pujde cena nize, ale nez se na aukru vydrazil, tak se napis kompletne osoupal a nikdo nic nepoznal :D
V dnesni dobe navic davat obycejny TN display do mobilu za 20tis Ti prijde ok?
Jinak na Super Amoledu si muzes hrat s nastavenim barev...proste Samsung nabizi TOP display a zadny jiny vyrobce nema lepsi reseni...krasne je to videt i ze svetovych testu, kde jsou tyto displaye z Note 4 a SGS6 na prvnim miste.
Jinak jedine pozitivum, kvuli kteremu jsem si kdysi M7 kupoval byl stereo system, ale jaksi jsem zahy zjistil, ze jsem to pouzival maximalne v pripadech "machrovani" a jinak je to uplne k nicemu.
Jinak u M7, M8, M9 telo jak krava, ale baterka na pycu...
NEevlim, tedy jsem.
orgasmic
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod kultus 26. 3. 2015 06:46

Tak to budes s M9 urcite spokojeny, s tim bolenim oci to slysim poprve tos mel napsat hned to je uplne jiny argument. Kdyz tak ctu o tom stejnem designu musim se smat kdyz si predstavim posledne tri vlajkove lode HTC vedle sebe, zepredu budou mit nezasveceni asi velky problem poznat na prvni pohled rozdily hlavne M8 M9 :D prave ten mekceny plast s imitaci kuze je dobra vec, dava to jistejsi grip. U M8 jsem mel pocit ze mi uz uz vypadne z ruky...to ze je tvarovany nepomaha nemel jsem zadny grip.
kultus
Junior

Odeslat příspěvekod orgasmic 26. 3. 2015 07:23

Presne...at si kazdy na S5 nadava, ze je z plastu, ale ergonomie byla prikladna.
Po M7 jsem mel dalsi celokov a to Lenovo Vibe Z2 Pro s uzasnym 2K displayem, ktery mi vydrzel 2 tydny, nez mi vyklouzl z ruky a rozbil se :D

Takze za me celokov uz nikdy...je to pekne na dotek, ale strasne neprakticke.
NEevlim, tedy jsem.
orgasmic
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod dr._lukas 13. 4. 2015 21:19

Já měl kdysi problém s displayem na Nexusu 7..taky mě pálili oči...ale u každého je to individuální..osobně mi vyhovuje nejvíce Amoled displeye..
dr._lukas
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 13. 4. 2015 22:23

Vyhovují kdyžtak. Já Amoledy nemůžu ani cítit třeba.
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod StOrKcZ 15. 6. 2015 06:16

Čekám nějaké informace od vás a tady se nic neřeší :)) jakej máte názor One m9 vs s6 ?
StOrKcZ
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Picos 17. 6. 2015 20:56

No je tu nejako mrtvo. Mne staci, ked citam problemy S6. Takze klasika Samsung. Do M9 idem. Cakam na pokles ceny.
Picos
Junior

Odeslat příspěvekod evilin30 27. 8. 2015 05:09

One M9 mám týden, po prvním zapnutí se upgradoval přes OTA na Lollipop 5.1.1
Každý je na něco zvyklý, mě osobně HTC vyhovují v pohodě, telefon používám na veškerou komunikaci, více méně mi nahrazuje notebook. Nijak obzvláště se nezahřívá a pokud spustíte nějakou náročnější hru tak se hřeje každý telefon, já na něj přešel z OneX, na skvěle odladěné a přívětivé sense se rychle zvyká, kalendář a organizaci má htc přehlednou a vše funguje výborně, fotoaparát je sice opravdu slabší v horším osvětlení ale dá se částečně kompenzovat nastavením, na druhou stranu co člověk může čekat od objektivu průměru cca 2 milimetry, na běžné focení momentek bohatě stačí, a pokud víte že budete fotit něco na čem opravdu záleží, vezmete si kompakt nebo rovnou zrcadlovku. V mém případě jsem k telefonu dostal zdarma i pouzdro DotWiev, výborný doplněk navíc ochrání telefon a na povedeném designu mu nijak neubírá.
evilin30
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Picos 25. 10. 2015 20:15

Tak a poklasu ceny som sa dockal. Od vcera mam M9 silver/gold. Funglac za 400 E. Parada, spokojnost. Este si dokupim puzdro DotWiew a dufam, ze bude sluzit tak dobre ako M7.
Picos
Junior

Odeslat příspěvekod evilin30 26. 1. 2016 11:36

HTC One M9 právě dostává aktualizaci na Android 6 Marshmallow
evilin30
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Picos 27. 1. 2016 20:59

Uz som aktualizoval. Mate nejake postrehy ?
Picos
Junior

Odeslat příspěvekod evilin30 28. 1. 2016 05:33

Kdyz mam nastavene zamceni telefonu znakem, tak pri odemceni telefonu tlacitkem je na obrazovce uzamceni videt dole uprostred ikona zamku, v teto obrazovce lze stahnout a zcela ovladat prvky ve status bar, wifi, bluetooth, snimek obrazovky, rezim letadlo, usporny rezim, nfc apod... coz by jit rozhodne nemelo, jsem si jisty ze tato chyba HTC unikla,a doufam ze zapracuji na jejim odstraneni. Jiz resim s @HTCHelp
evilin30
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Picos 28. 1. 2016 07:19

Co znamena v lavom hornom rohu ikona G ?
Picos
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků