Lenovo P780 - obecná diskuze

O mobilních telefonech značek Lenovo i Motorola

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod dusakovacik 22. 8. 2014 14:10

Zdravím, vlastním Lenovo P780 a nechtěně jsem jej upustil na zem a prasklo sklíčko a spodní část displeje nereaguje na dotyk, ovšem vrchní půlka reaguje skvěle, displej svítí celý jen ta spodní čast včetně tlačítka zpět, domů a menu nefunguje. Můj dotaz zní: Musím koupit celý LCD Displej nebo stačí jen digitizér? To sklíčko neřeším, skoro to není vidět, jde mi jen o to aby fungoval dotyk po celém displeji. Děkuji za každou odpověď.
dusakovacik
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod freddy158158 22. 8. 2014 16:18

jedno lenovo dopadlo stejne a stacil jen digitizer.oproti HTC kde to neslo..jestli nefunguje tak ho napred kuchni.pokud nebude digitizer "prilepenej" jak u HTC tak vem jen digitizer.
digitizer cca 20$ a cele s LCD cca 30$ - 60$
freddy158158
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod TheKubrus 17. 12. 2014 21:57

Ahoj, na mém telefonu mám takový problém...občas se stane že telefon SIM kartu ani nerozpozná nebo jí rozpozná až po delší době. Signál v budově chytím zřídka, venku naprosto v pořádku (ten rozdíl je tam opravdu velký). Podotýkám, že telefon mi spadl, rozbil se displej včetně digitizeru, chvilku jsem zkoušel telefon ovládat myší připojenou přes USB OTG - v té době se signálem problémy nebyly, začali až ve chvíli když jsem displej vyměnil. Takže se mi nabízejí pouze dvě příčiny: buď jsem něco pokazil při výměně displeje a nebo se něco pokazilo při pádu ale projevilo se to až když jsem s tím hnul při výměně... Chci se tedy zeptat... Jaká myslíte, že je příčina? má cenu něco měnit? Slot na SIM nebo antenu ?
Díky.

PS: Telefon je doj*baný natolik, že se mi občas stane, že nejde zapnout a pomůže jen rozebrání a odpojení a zapojení baterie (červené reset tlačítko nepomůže, což mi přijde divné). Ale opravdu, tenhle problem mě nevytáčí jako to, že si nemůžu zavolat. O:-)
TheKubrus
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod D.Francis 17. 12. 2014 22:05

Napiš Ježíškovi o novej mobil :-D
D.Francis
Uživatel deaktivován

Odeslat příspěvekod TheKubrus 17. 12. 2014 22:55

Díky za radu... -_-
TheKubrus
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod D.Francis 18. 12. 2014 00:03

Uznej sám, že ten mobil již nestojí za to trápení… :-)
D.Francis
Uživatel deaktivován

Odeslat příspěvekod oooooooooo 18. 12. 2014 06:23

na vymenu digitizeru si troufnes,vim navod na youtube a zvladne to cvicena opice,zalezi ale s jakym vysledkem,to uz na youtube neni…
oooooooooo
Android Maniak
Uživatelský avatar

Předchozí stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků