Sony Ericsson XPERIA™ X10 mini

Elm, X10 mini, Vivaz, Xperia X10, C510...

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod marty22 29. 7. 2010 15:40

To je divny mam mini pro a pri podobnem pouziti a k tomu cca 10 mailu prectu a mam tak 60% pres vikend normalne vydrzi
Samsung Galaxy Spica,HTC Wildfire, SE Xperia mini pro, Archos 5IT
marty22
Junior

Odeslat příspěvekod Laucius 29. 7. 2010 15:46

Nejak se tu rozmahaji problemy s baterkou. Osobne teda moje mini vydrzi dva dny pri pul hodcce volani, nekolika smskach a pak pomerne dost netovani, cteni mailu a hodinova aktualizace timescape. Pokud joo davam telefonu cocku. Tak den je jistota vzdy. Nevim co bych musel udelat aby to nevydrzelo ani tech 24 hodin...zkratka 2 dny je uplne v poho.

Tak nejak matne si pamatuju, ze sem mel problem s baterkou v prvnich dnech. To se ale ustalilo a taky je dobry...treba jednou za tejde tel proste vypnout zapnout.
Laucius
Junior

Odeslat příspěvekod Imhotep 29. 7. 2010 15:47

za dnesny den som od rana len 1x aktualizoval twitter, nic ine. Ziadny telefonat, ziadna sms, ziadna hudba. A mam 62% baterie... toto je chore.
Ak sa mýlim, tak mi odpustite. Ak nie, som rád.
Imhotep
Junior

Odeslat příspěvekod Laucius 29. 7. 2010 15:51

to je divny to mas pravdu :)..je fakt ze kdyz rano odpojim tel z nabijecky...tak za hodinu je ze 100% 94% :)...ale jak rikam...

v tomhle pripade, pokud tel nemas nejak moc zabydlenej doporucuju zkusit hard reset proste to naferovku hodit do tovarniho nastaveni. Nekde ti tam neco jede co zere baterku a je to divny....me to tehda pomohlo... nevim sice co to delalo za program ale mam pokoj.

-- 29. 7. 2010 15:52 --

pokud mas aktualizovanej fw. je tam ted od se defaultne i zalohovaci aplikace....takze si muzes udelat zalohu sms, mms a tak.
Laucius
Junior

Odeslat příspěvekod Imhotep 29. 7. 2010 15:56

ok vdaka skusim to.
Inac ja uz ked odpajam telefon z nabky tak mam 95% :D
Imhotep
Junior

Odeslat příspěvekod lukin77 29. 7. 2010 17:24

me se podarilo dokonce i 5 dnu. ALe to sem to skoro vubec nepouzil. Jinak tak 3 dny je normlaka. Je to jen sem tam zavolam par sms . Wifi a GPS nepouzivam. Jinak spokojenost
lukin77
Junior

Odeslat příspěvekod Dudisex 29. 7. 2010 20:54

tak ja telefon nabijel vcera v 17 a dnes mam 73% a to jsem chvili byl na wifi, volal, sms... atd... takze ja si nestezuji no :-) nevim cim to muze byt.. :/
Dudisex
Junior

Odeslat příspěvekod Imhotep 29. 7. 2010 22:23

heh to mate fajn. Ja som pred hodkou pripojil telefon ku kompu aby som si na kartu nahral par mp3. Telefon som dal do rezimu mass storage, aby sa baterka nenabijala. Ked som ho pripajal, na displayi bolo 82% baterie.
Mal som ho pripojeny hodinu, pozrel som na display a tam 67% :shock: toto uz prestava byt vtipne. Skusim hard reset, ak to nepomoze, Mini u mna skoncila :'( a to ma vsetko co som od telefonu chcel... az na tu baterku.
Imhotep
Junior

Odeslat příspěvekod lada.69 30. 7. 2010 08:44

Tak jsem včera večer provedl hard reset a nainstaloval jen pár nejnutnějších aplikací. Takže dám vědět, jak to vypadá s výdrží, zatím je to celkem nadějné.
Jinak mám podezření, že hodně žral program bluetooth file transfer, který zřejmě jede při spuštěném bluetooth stále

-- 30. 7. 2010 08:51 --

Imhotep: ono něco sežere jenom to propojení mobilu s PC, pokud se přitom nenabíjí. Takže tomuhle bych se nedivil. Já když tahám z normálního foťáku fotky do PC přes kabel a náhodou pak foťák zapomenu odpojit, během hodiny to spolehlivě sežere celou baterku
lada.69
Junior

Odeslat příspěvekod Imhotep 30. 7. 2010 12:07

ja som vcera aktualizoval FW tak uvidim ako to dnes bude vyzerat. Ak sa nic nezmeni, spravim reset. Ak nepomoze ani to, tak potom.... :hm

BT nemam zapnute takze BT File Transfer ma velmi neohrozuje. Ale to som nevedel ze ked je foun pripojeny k PC tak sa nejak zvlast vybija bateria. Vdaka za postreh.
Imhotep
Junior

Odeslat příspěvekod Pupu 30. 7. 2010 12:20

Chtel bych se zeptat nekoho z tech, kterym baterka drzi normalne, kolik cca hodin je mobil schopen v kuse prehravat MP3 bez nejake dalsi narocne cinnosti (tzn. pusteny prehravac, obcas zapnout displej, zmenit song apod., ale zadne wifi/data na pozadi, zadna GPS apod.) Predem dik
Pupu
Junior

Odeslat příspěvekod kwakor 30. 7. 2010 15:00

chtěl bych se zeptat, který telefon si mám koupit jestli xperii x10 mini nebo samsung s5620 monte, prosim poraďte.
kwakor
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod lada.69 30. 7. 2010 15:07

Takže dnes po dvanácti hodinách od odpojení z nabíječky ukazuje baterie 49%. Instaloval jsem nějaké aplikace, stahoval maily, přijímal a odesílal SMS, koukal na net a provolal asi 80 minut. Bluetooth zapnuté a asi tři hodiny spárované se sluchátkem. WIFI vypnuté. Normálně by už byla baterka vybitá, takže hard reset zdá se pomohl.

Asi to chce fakt rozmyslet, jaký program nainstalovat a nestahovat kdeco.
lada.69
Junior

Odeslat příspěvekod Imhotep 30. 7. 2010 15:09

no lenze ja neviem ktory program je tomu navine :hm
Imhotep
Junior

Odeslat příspěvekod Pupu 30. 7. 2010 15:12

kwakor: to zalezi na tom, co od toho telefonu ocekavas za sluzbu, nehlede k tomu volba telefonu se resi v topicu k tomu prislusnem, coz tento neni.
Pupu
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka