Samsung I9300 Galaxy S III - obecná diskuze

Galaxy S III, Galaxy S Advance, Galaxy S III Mini, S8600 Wave III, S5610...

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod mcelroy_sk 29. 6. 2012 15:36

Caute, seka mi NOVA3 na SGS3, skusil som vycistit pamat, zapol som Airplane mod a vypol setrenie energie, ale stale seka(najma teraz som v levely, kde je pustna burka a je to trhane).

Robi to este niekomu, alebo mam zvazit vymazanie a znovanahranie?
Samsung Galaxy S3(16GB White XEZ), iPhone 4 32GB,iPhone 3GS 32GB, iPhone 3G 16GB, iPhone 2G 16GB, Nokia 6233....
mcelroy_sk
Junior

Odeslat příspěvekod hewlett62 29. 6. 2012 15:41

Sam Sung píše:
Honza20 píše:Jinak jsem si všiml, že z volného prodeje je verze firmwaru už LF2, ale například od Vodafonu jen LF1. Je tomu tak ne?

Mám telefon z volnyho prodeje a mám po aktualizaci LF2 jak pišeš. Proto už telefon od operátora nechci. Stejně sem nikdy žádnou extra velkou slevu nedostal.

Pozor pánové na jednu věc: mezi verzí fw. LF1 a LF2 nemusí být funkčně vůbec žádný rozdíl! LF2 je pouze velice specifické drobné update týkající se CSC modifikací.
čili není tomu zdaleka tak, že rádoby vyšší číslo (či abecední povýšení) buildu fw. je update (upgrade) core - tedy PDA či Phone - tedy rádio části. Vůbec ne. LF2 je vyšší jen proto, že tam byla povýšena CSC customizace na přání některých zemí (operátorů) a PDA či rádio jejiž z verze LF9 stále stejné >> není to tedy důvod k upgrade a tudíž není důvod býti smutný, že ten má LF2 a já "pouze" LF1". A pokud Vám to KIES nenabídne, tak je to pro danou zemi a daný CSC s největší pravděpodobností nerelevantní update. Takže UK již může míti např. LF cosi, vy LE9 a přesto máte PDA a rádio stejné, tedy žádný smutek.
Jinak - update fw. u operátorsky vázaných founů vždy trvá déle - právě proto, že jsou tam nutné specifické úpravy pro toho či onoho operátora a tam je gap. Pak se v diskusích řeší zdali u toho operátora např. vypnout FastDormancy či nevypnout :-\ :shock: a podobně 8-D
Například nyní je již verze LF6 a tam je již znatelné update v rádio části.

-- 29. 6. 2012 15:48 --

P@cket píše::) mám malý problém, když jsem si teď chtěl vrátit to live pozadí s těma bublinkama tak nemůžu aktivovat ten efekt kapky pro odemknutí displaye:) nevíte co tomu brání? Díky

-- 29. 6. 2012 14:17 --

A já jsem osel:) jde to vlastně jen u normálních tapet né LIVE:)

ADD: 1) To posování pozadí při měnění ploch jde jen přes nějaký launcher?, nejde to jednodušejí?
ADD: 2) Zkoušel už někdo nějakou CUSTOM ROM?

K bodu ADD 2) co je podstatou tvého dotazu? Páč jinak je odpověď pouze: ano, 5ks. Což nevím, zdali jsi chtěl skutečně vědět.
SGS3 GT-I9300 Omega #9.1@Hardcore #1-3, GTab 10.1 P7500
hewlett62
Junior

Odeslat příspěvekod GiFu 29. 6. 2012 16:15

Mě by spíš hodně zajímala ta otázka č.1)
SGS III
GiFu
Junior

Odeslat příspěvekod pavel-sp 29. 6. 2012 16:32

Jde prosím nějak nastavit, aby po ukončení hovoru, který byl přijat při vypnutém founu, byl sgsIII zase zamčen? U sgsII standard. Dík.
pavel-sp
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Hitman84 29. 6. 2012 16:49

Ze se k tomu vracim, ale opravdu neni moznost nejak pripojit telefon k (nejen) TV skrze USB datovy kabel v rezimu mass storage, ci v jinem, suplujicim jeho funkce? Ted jsem byl venku fotit a chtel jsem si fotky prohlidnout na TV (Samsung UE46C6000) ale mam smulu - musel jsem k PC (Wi-Fi DLNA je pomala) :-l
Stve me, ze ani v rezimu fotoaparat (PTP) nezobrazim alespon fotky, to umel i iPhone..

Ted nevim jestli si mam kupovat dalsi HDMI redukci (ta "stara" z Notu a S2 neni s S3 kompatibilni) nebo jestli nebude lepsi si 1000,- priplatit a poridit si Samsung Allshare Cast Dongle.. Mam strach z toho, ze bezdratovy prenos nebude stihat plynule prenaset videa ve vyssim rozliseni, hry, apod. Nemate asi jeste zkusenosti, ze?

Kdyz mluvim o tech fotkach, zkousel jsem ruzna nastaveni, nafotil cca stovku fotek (pri slunecnem pocasi) a vysledek je alespon u me hodne zarazejici. Fotky z GS Note jsou o mnoho lepsi, S3 foti skoro tak mizerne jako brachovo HTC EVO 3D, stejne tak video z S3 nic moc :-|

Dalsi vec ktere jsem si vsiml ma souvislost s jiz mnou spominanym, automatikou spatne regulovanym jasem. Venku byl automatikou nastaveny jas pro me nedostatecny, tak jsem nastavil maximalni, ale zadny velky zmeny jsem si nevsiml, stale oproti jinym spickovym displejum tento ztraci.. Dalsi problem pozoruji v povrchove uprave kryciho skla displeje, zda se mi malo kluzky a to zpusobuje vetsi odpor prstum, ktere drhnou a zanechavaji upatlanou stopu, ktera take snizuje citelnost na slunci..

A jeste se zminim o velikosti pameti RAM, strucne, chtelo by to 2GB, nebo alespon lepsi spravu operacni pameti. U iPhonu jsem mohl mit soucasne zapnutych nekolik narocnych aplikaci a kdyz jsem se vratil k te puvodni (prvni), tak se vetsinou zapla tam, kde jsem skoncil, nebo alespon jsem se dostal rovnou do menu, ale u S3 vyskocim napr. z N.O.V.Y. 3 a ikdyz se do ni chci ihned vratit, aniz bych vyuzival jinou funkci telefonu, tak znovu cekam dlouhou minutu na nacteni od zacatku a to je hrozne otravny - nekdo zavola, napise, chci si neco precist (na netu, zpravy,..) nebo se jen podivat kolik je hodin, apod. a zas mohu dlouhe vteriny nacitat :roll:
U iPhonu to neni kvantita (velikost RAM) ale kvalita vyladeni - doufam, ze se to podari vyresit Androidu co nejdrive..

Díky za případné vyvedení z omylu ve smyslu negace me kritiky :-)
Hitman84
Junior

Odeslat příspěvekod Malodej 29. 6. 2012 17:52

prosím vás, dá se nějak zamknout apka na smsky (mam tu základní)? celkově jsem si zamkl telefon tim znakem, ale už mě otravuje při každém odemykání telefonu zadávat ten znak ...

EDIT: tak už jsem našel apku :) APP LOCK ... třeba to někomu pomůže :)
Naposledy upravil Malodej dne 29. 6. 2012 20:58, celkově upraveno 1
Malodej
Junior

Odeslat příspěvekod kehrit 29. 6. 2012 18:03

Chtěl bych se zeptat, zda netušíte kdy se u nás začnou prodávat verze 32GB či 64GB
kehrit
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Honza20 29. 6. 2012 21:12

Co říkáte na tu zprávu, že v Androidu 4.1 už nebude podpora Flash Playeru?
http://www.youmobile.org/blogs/entry/An ... -15-August
---> HP EliteBook 8540w
---> Samsung Galaxy S3, Note II
---> LCD TV Samsung LE32R86BD, Vantage HD 7100S
---> Peugeot 206 Black edition
---> Nikdy nedávej na první dojem, zdáni většinou klame
Honza20
Pokročilý

Odeslat příspěvekod jackoneill 29. 6. 2012 21:41

kehrit píše:Chtěl bych se zeptat, zda netušíte kdy se u nás začnou prodávat verze 32GB či 64GB

Ještě před měsícem Samsung tvrdil, že nikdy. Pochybuji, že se něco od té doby změnilo. Maximálně bych počítal s 32GB verzí někdy na podzim, ale víc opravdu nic.
Nokia N900 - Objevujte nové možnosti. Online, ať se děje cokoliv.
jackoneill
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod snajder 30. 6. 2012 07:08

Ahoj chci se zeptat když si koupím Samsung GALAXY S III v USA Bude mit předinstalovanou češtinu nebo ne ? Děkuji za odpověd. Snajder
snajder
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod BigT 30. 6. 2012 07:25

Mám pocit, že u Androidu to není jak u WP, tedy jsou jazykové verze dle regionů
PC: Intel Core2Quad Q6600, AC Freezer 7 Pro, Gigabyte EP45-DS3, 2x2GB Transcend AXE ram CL5, Kingston SSDNow V300 60GB + Samsung F1 640GB 16MB,Gigabyte NV GTX 550Ti, Fortron 400W GLN, CM Elite 333

SubNTB: Acer 1810TZ
Mobil: Nokia Lumia 620 Yellow
BigT
Junior

Odeslat příspěvekod dejvidek 30. 6. 2012 12:15

2Honza20: Vzhledem k tomu jaké jsou s flashem problémy napříč platformami, tak se to očekávalo.
dejv
Nokia 5110 -> .... Nokia E52,N9, 2x Lumia 820. http://lumie.blog.mobilmania.cz
dejvidek
Moderátor

Odeslat příspěvekod onelook 30. 6. 2012 20:15

Ze starého HTC Desire jsem zvyklý na to, že když čtu webovou stránku a zazoomuji na nějaký odstavec textu (poklepu na něj), tak se mi zobrazí v rozumné velikosti písma a šířka odstavce se přizpůsobí displeji. Nemusím tedy rolovat doleva a doprava. Bral jsem to jako samozřejmost, ale u Samsungu na videu http://www.youtube.com/watch?v=UtXAkNd9k68 v čase 10:10 až 10:55 je vidět, že Samsungový browser se tak nechová. Jde to nějak zapnout? Nějak si nedovedu představit, že bych jinak četl normální stránky, kde při zoomu na celou stránku je text titěrný a nelze pohodlně číst a při větším zoomu nevidím celé řádky. Že by Samsung se zabýval "kravinami" jako hlasové ovládání, ale internetový prohlížeč byl téměř nepoužitelný, se mi nechce moc věřit. Jak to s tím je?

Nebo to je třeba řešit jiným prohlížečem? Jakým?
onelook
Junior

Odeslat příspěvekod jackoneill 30. 6. 2012 21:22

Nevím, ale mně prohlížeč vyhovuje tak jak je. Ani mě nenapadlo tohle řešit. Pokud se nelíbí, můžeš zkusit Firefox, Chrome i Operu ;-)

Mimochodem, pokud někdo hledá dobrou paměťovou kartu, mohu doporučit ADATA Micro SDHC 32GB UHS-I U1. Funguje skvěle a je opravdu rychlá. V čtečce jsem neměřil, ale při kopírování z disku přes USB je svižná. Několikset MB soubory jsem přetáhnul za pár sekund. IMHO nejlepší 32GB karta, co jde sehnat :-)
Nokia N900 - Objevujte nové možnosti. Online, ať se děje cokoliv.
jackoneill
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod onelook 30. 6. 2012 22:14

Možná je to zvykem nebo mi něco uniká, ale jak čteš stránky, které nejsou přizpůsobené pro mobilní telefony a délka řádků je větší, než se při rozumné velikosti písma vejde na displej? Nějak se to přizpůsobí? Posunuješ při čtení každého řádku sem a tam? Nebo čteš písmo v tak malé velikosti, že se na displej vejde původní dlouhý řádek textu?
onelook
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka

• Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Autor