Ze se k tomu vracim, ale opravdu neni moznost nejak pripojit telefon k (nejen) TV skrze USB datovy kabel v rezimu mass storage, ci v jinem, suplujicim jeho funkce? Ted jsem byl venku fotit a chtel jsem si fotky prohlidnout na TV (Samsung UE46C6000) ale mam smulu - musel jsem k PC (Wi-Fi DLNA je pomala)

Stve me, ze ani v rezimu fotoaparat (PTP) nezobrazim alespon fotky, to umel i iPhone..
Ted nevim jestli si mam kupovat dalsi HDMI redukci (ta "stara" z Notu a S2 neni s S3 kompatibilni) nebo jestli nebude lepsi si 1000,- priplatit a poridit si Samsung Allshare Cast Dongle.. Mam strach z toho, ze bezdratovy prenos nebude stihat plynule prenaset videa ve vyssim rozliseni, hry, apod. Nemate asi jeste zkusenosti, ze?
Kdyz mluvim o tech fotkach, zkousel jsem ruzna nastaveni, nafotil cca stovku fotek (pri slunecnem pocasi) a vysledek je alespon u me hodne zarazejici. Fotky z GS Note jsou o mnoho lepsi, S3 foti skoro tak mizerne jako brachovo HTC EVO 3D, stejne tak video z S3 nic moc

Dalsi vec ktere jsem si vsiml ma souvislost s jiz mnou spominanym, automatikou spatne regulovanym jasem. Venku byl automatikou nastaveny jas pro me nedostatecny, tak jsem nastavil maximalni, ale zadny velky zmeny jsem si nevsiml, stale oproti jinym spickovym displejum tento ztraci.. Dalsi problem pozoruji v povrchove uprave kryciho skla displeje, zda se mi malo kluzky a to zpusobuje vetsi odpor prstum, ktere drhnou a zanechavaji upatlanou stopu, ktera take snizuje citelnost na slunci..
A jeste se zminim o velikosti pameti RAM, strucne, chtelo by to 2GB, nebo alespon lepsi spravu operacni pameti. U iPhonu jsem mohl mit soucasne zapnutych nekolik narocnych aplikaci a kdyz jsem se vratil k te puvodni (prvni), tak se vetsinou zapla tam, kde jsem skoncil, nebo alespon jsem se dostal rovnou do menu, ale u S3 vyskocim napr. z N.O.V.Y. 3 a ikdyz se do ni chci ihned vratit, aniz bych vyuzival jinou funkci telefonu, tak znovu cekam dlouhou minutu na nacteni od zacatku a to je hrozne otravny - nekdo zavola, napise, chci si neco precist (na netu, zpravy,..) nebo se jen podivat kolik je hodin, apod. a zas mohu dlouhe vteriny nacitat
U iPhonu to neni kvantita (velikost RAM) ale kvalita vyladeni - doufam, ze se to podari vyresit Androidu co nejdrive..
Díky za případné vyvedení z omylu ve smyslu negace me kritiky