Samsung I9300 Galaxy S III - obecná diskuze

Galaxy S III, Galaxy S Advance, Galaxy S III Mini, S8600 Wave III, S5610...

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Mystix 31. 7. 2012 12:20

Myslím, že Airdroid by to mohl zvládnout :-)
Mystix
Junior

Odeslat příspěvekod ok 31. 7. 2012 12:41

bugr píše:Existuje nějaký jednoduchý program na psaní sms přes pc? Něco jako v nokia pc suite?
Jsem trochu gůglil a ta řešení mi přijdou složitá, jsem myslel, že to umí kies ale jak tak koukám tak ne..

Co třeba tady : https://play.google.com/store/search?q=sms+pc&c=apps
(.)(.)
neberte život příliš vážně, stejně z něj nevyváznete živí CARPE DIEM
ok
Junior

Odeslat příspěvekod kouless 31. 7. 2012 12:42

Poradí mi prosím někdo, jak v SIII nakonfigurovat emailovou schránku na seznam.cz? Chtěl bych přijímat a odesílat maily přímo z telefonu, ale nejde mi to. Dík.
kouless
Junior

Odeslat příspěvekod ok 31. 7. 2012 12:44

Já bych doporučil si vytvořit mail na googlu. Klidně si tam můžeš nastavit, aby odesílatel se zobrazoval jako tvůj mail ze seznamu. A na seznamu si dej přeposílat všechny maily na google.
(.)(.)
neberte život příliš vážně, stejně z něj nevyváznete živí CARPE DIEM
ok
Junior

Odeslat příspěvekod bugr 31. 7. 2012 12:46

kouless píše:Poradí mi prosím někdo, jak v SIII nakonfigurovat emailovou schránku na seznam.cz? Chtěl bych přijímat a odesílat maily přímo z telefonu, ale nejde mi to. Dík.

co ti na tom konkrétně nejde? Tam jen napíšeš adresu a heslo, zadáš pop3 a smtp a mělo by to jít, je pravda, že mě jedou v pohodě všechny maily mimo seznamu, prostě mi nestahuje novou poštu a netuším proč, přitom odesílání funguje.

Obrázek
bugr
Junior

Odeslat příspěvekod Andyss 31. 7. 2012 13:42

U Seznamu musíš mít většinou jako uživatelské jméno celou mailovou adresu.Včetně @seznam.cz

Tzn př. vesely.uzivatel@seznam.cz

NE jen vesely.uzivatel!Jak je to na screenu.

To je většinový problém těch,kterým to nejde.
Andyss
Junior

Odeslat příspěvekod kouless 31. 7. 2012 14:02

dík, už to chodí, paráda.
kouless
Junior

Odeslat příspěvekod Lukke 31. 7. 2012 15:02

Ta prasklina je nemilá, zřejmě to byl důvod opoždění modrých verzí. U mě se po měsíci zatím nic neprojevuje... Zatím jediný problém je šedá tečka na fotkách uprostřed (zřejmě prach na snímači) a při hýbání telefonem je slyšet jakoby nějaká uvolněná součástka uvnitř (cvakání), která je slyšet i při poklepání na horní část displeje.

Hlavně kvůli tomu foťáku to půjde také bohužel na reklamaci...
autorevue.cz: BMW 330i E90, 190 kW
zive.cz: Intel i7-3930K, R7970 Lightning, 64 GB RAM, SSD Intel 520, Samsung MD230X6
mobilmania: Galaxy S4
Lukke
Junior

Odeslat příspěvekod beat 31. 7. 2012 17:43

Funmaker: Hol už ani Samsung není co býval. Jejich kladem byla vždy poctivá konstrukce...

Zkus trvat na záruční opravě - únava materiálu. Nebo ať to dá kamarád se soudním posudkem k soudu. Musíte vyhrát.
Samsung v Beneluxu to řeší záruční opravou...
http://www.sammobile.com/2012/07/18/hot ... guarantee/

EDIT: Popřípadě kontaktuj nějaká média a snaž se to medializovat. Samsung nebude chtít negativní reklamu - především v době Olympiády :-)
EDIT2: Lukke: Jak je vidět na fotkách z mého odkazu, netýká se to jen modré varianty.
beat
Junior

Odeslat příspěvekod Rech25 31. 7. 2012 17:50

Poradi mi niekto nejaku aplikaciu, kde budem mat prehlad o naozaj vsetkych spustenych procesov, ktore bezia ?
Napr. aj tie aplikácie, ktoré mi oznamuju notifikacie, ci je nieco nove na jednotlivych weboch a pod:
Po stlačení UVOLNIT RAM mi oznámilo že bolo ukončených 17 aplikácii ale v spustených a v multitaskingu som nemal ani jednu.
Rech25
Junior

Odeslat příspěvekod Wave II 31. 7. 2012 19:58

Funmaker píše:Zdravím

Chtěl bych všechny varovat před vadou SIII.

Telefon jsem si zakoupil asi cca před měsícem. Před 14 dny jsem zjistil malou prasklinu pod tlačítky hlasitosti. Bylo mi to divné a tak jsem to dva dny pozoroval co se bude dít. Bohužel prasklina se zvětšovala a i přesto, že telefon jsem hýčkal jako v bavlnce. Nikdy mi nespadnul a opravdu jsem s ním zacházel šetrně.

Zabalil jsem telefon a poslal na reklamaci s tím, že jde asi o výrobní vadu.
Odpověď z reklamace byla k mému zděšení zamítnutá z důvodu mechanického poškození a požadování ceny 2600 Kč bez DPH + 330 poštovné.
Reklamaci posuzovala firma Britex s.r.o., kde musím upozornit na arogantní chování ke klientovi. Jejich posouzení spočívalo pouze ve vyfocení praskliny a sepsání o tom zamítací posudek. Telefonát s touto firmou byl na úrovni 10letého dítěte. Paní se pořád odvolávala na předpisy firmu Samsung, kde takové vadě není známa žádná informace.
Tak jsem nelenil a zavolal na Samsung. Kde jsem pochodil stejně jako u Britex s.r.o. Vše je pouze moje vina atd.

A víte co je na tom nejhorší. Tu samou prasklinu už má i můj kolega v práci. Úplně na stejném místě. Ale než to pošle do reklamace, tak kolega pošle telefon soudnímu znalci k posouzení. Tohle totiž už nemůže být náhoda. Dřív jsem měl všechny telefony od HTC a teď opravdu lituji, že jsem u něho nezůstal. :-( Tohle jsem u HTC nezažil. Zkusím vložit do příspěvku fotky aby všichni věděli jak to vypadá.
SP_2478730a.jpg

P.S. Po telefonátu se servisem jsem zjistil náhodou, že po uvedení dostali na sklad cca 100ks těch rámů (rám nejde vyměnit bez výměny LCD protože jsou spojeny). A po 14 dnech byli pryč. To mluví samo osobě, jaký to je výrobek.

Zdravim.. Galaxy S3 už mam přes měsíc a žádná prasklina neni!!
Hned píšeš chtěl bych varovat před vadou Galaxy S3 :D Znam tři lidi co ho mají a s ničím takovým jako ty a tvůj kolega se nesetkali !!
Wave II
Junior

Odeslat příspěvekod dotaztmobile 31. 7. 2012 20:07

tak dnes mne s3 taky konecne dosel a je to muj prvni android a musim rici,ze jsem naprosto nadseny,jak samotnym tel,tak i orientaci v tel.no a ted muj dotaz,baterka toho asi moc pri mem zatizeni nevydrzi,tak budu hlavne dobijet v aute,je mozno pouzit do autonabijecky ten univerzal adapter s vystupem na usb a do nech pichnout original usb kabel co byl v baleni?ptam se proto,jestli tel neni na neco nachylny a bylo by to takhle bez problemu,dik
dotaztmobile
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Lukke 31. 7. 2012 20:09

Záleží jak velký proud ta nabíječka dává... Standardní Samsung auto nabíječka dává 0.7A, klasická 1A... tak pokud tam bude méně, nemuselo by to utáhnout a telefon by se ti mohl i tak vybíjet.
autorevue.cz: BMW 330i E90, 190 kW
zive.cz: Intel i7-3930K, R7970 Lightning, 64 GB RAM, SSD Intel 520, Samsung MD230X6
mobilmania: Galaxy S4
Lukke
Junior

Odeslat příspěvekod hhitmen 31. 7. 2012 20:10

Ano pokud dodava ten adapter 5V a neco kolem 1A, tak je vse v pohode :)

Lukke - byl rychlejsi a souhlasim :)
hhitmen
Amatér

Odeslat příspěvekod dotaztmobile 31. 7. 2012 20:18

super dik a jeste maly dotaz,jak dlouho v prumeru s 3 nabijite na 100%
dotaztmobile
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka

• Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Autor