|
|
Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
bugr píše:Existuje nějaký jednoduchý program na psaní sms přes pc? Něco jako v nokia pc suite?
Jsem trochu gůglil a ta řešení mi přijdou složitá, jsem myslel, že to umí kies ale jak tak koukám tak ne..
kouless píše:Poradí mi prosím někdo, jak v SIII nakonfigurovat emailovou schránku na seznam.cz? Chtěl bych přijímat a odesílat maily přímo z telefonu, ale nejde mi to. Dík.

Funmaker píše:Zdravím
Chtěl bych všechny varovat před vadou SIII.
Telefon jsem si zakoupil asi cca před měsícem. Před 14 dny jsem zjistil malou prasklinu pod tlačítky hlasitosti. Bylo mi to divné a tak jsem to dva dny pozoroval co se bude dít. Bohužel prasklina se zvětšovala a i přesto, že telefon jsem hýčkal jako v bavlnce. Nikdy mi nespadnul a opravdu jsem s ním zacházel šetrně.
Zabalil jsem telefon a poslal na reklamaci s tím, že jde asi o výrobní vadu.
Odpověď z reklamace byla k mému zděšení zamítnutá z důvodu mechanického poškození a požadování ceny 2600 Kč bez DPH + 330 poštovné.
Reklamaci posuzovala firma Britex s.r.o., kde musím upozornit na arogantní chování ke klientovi. Jejich posouzení spočívalo pouze ve vyfocení praskliny a sepsání o tom zamítací posudek. Telefonát s touto firmou byl na úrovni 10letého dítěte. Paní se pořád odvolávala na předpisy firmu Samsung, kde takové vadě není známa žádná informace.
Tak jsem nelenil a zavolal na Samsung. Kde jsem pochodil stejně jako u Britex s.r.o. Vše je pouze moje vina atd.
A víte co je na tom nejhorší. Tu samou prasklinu už má i můj kolega v práci. Úplně na stejném místě. Ale než to pošle do reklamace, tak kolega pošle telefon soudnímu znalci k posouzení. Tohle totiž už nemůže být náhoda. Dřív jsem měl všechny telefony od HTC a teď opravdu lituji, že jsem u něho nezůstal.Tohle jsem u HTC nezažil. Zkusím vložit do příspěvku fotky aby všichni věděli jak to vypadá.
P.S. Po telefonátu se servisem jsem zjistil náhodou, že po uvedení dostali na sklad cca 100ks těch rámů (rám nejde vyměnit bez výměny LCD protože jsou spojeny). A po 14 dnech byli pryč. To mluví samo osobě, jaký to je výrobek.
Znam tři lidi co ho mají a s ničím takovým jako ty a tvůj kolega se nesetkali !!

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků