Samsung I9300 Galaxy S III - obecná diskuze

Galaxy S III, Galaxy S Advance, Galaxy S III Mini, S8600 Wave III, S5610...

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Mystix 23. 7. 2012 16:39

Tak kdyby to šlo tak jak to píšeš, tak by to bylo super. ROMku už staženou mám ze samfirmware.com. Má asi něco přes 700 MB, tak snad je to ona. Tak to asi zkusím ... budou zase nervy. :-)
Mystix
Junior

Odeslat příspěvekod Yooopi 23. 7. 2012 17:05

Kdyžtak si teda udělej zálohu přes CWM, když se tak bojíš. Pro klid duše. Ale nebudeš ji potřebovat.Hlavně v odinu nzaškrtávej nic jinýho než autoreboot a f.reset time a nic se nemůže stát. Teda snad ti nepadne kompl při flešování :-)
Yooopi
Junior

Odeslat příspěvekod Mystix 23. 7. 2012 17:47

Když jsme u tý zálohy ... tak v CWM jsem se trochu pohyboval na HD2 a vím, že tam backup je ... ale jak to funguje? Ta záloha je pak nějaký soubor? A kde je uložený? Mohu si ten soubor ještě pro jistotu zkopnout do PC a tak?
Mystix
Junior

Odeslat příspěvekod Yooopi 23. 7. 2012 18:25

Jasný. Je to několik souborů ve složce backup ve složce clockworkmod. V CWM Dáš backup and restore - backup to internal sdcard. Pak rebootneš a nakopíruješ si to do pc. Píšu to po paměti, tak se za nepřesnosti omlouvám.
Yooopi
Junior

Odeslat příspěvekod Camillio 23. 7. 2012 22:42

Po včerejší aktualizaci nemůžu stahovat přes USB z google play, nemá někdo podobný problém nebo nápad čím by to mohlo být? už jsem prošel nastavení, restartoval, ale pořád nic. V google play mi to hází hlášku "nainstalováno" i přesto, že nemám připojený telefon???
Camillio
Junior

Odeslat příspěvekod Mystix 23. 7. 2012 23:16

Tak jsem flashnul novou upgradlou ROMku a vše je v poho. Data zůstaly ... díky chlapi.
Mystix
Junior

Odeslat příspěvekod Yooopi 24. 7. 2012 07:31

Sem ti to říkal. Tak gratuluju.

To Camillio: to se mi stalo taky. Ale u mě to vyřešil restart telefonu a PC. Nechápu to, ale prostě jsem re startoval foun a nic a pak PC a šlo to :shock:
Yooopi
Junior

Odeslat příspěvekod GiFu 24. 7. 2012 08:10

Camillio píše:Po včerejší aktualizaci nemůžu stahovat přes USB z google play, nemá někdo podobný problém nebo nápad čím by to mohlo být? už jsem prošel nastavení, restartoval, ale pořád nic. V google play mi to hází hlášku "nainstalováno" i přesto, že nemám připoje telefon???

To je normální mĕ to dĕlà taky. Na pc to navolím a za chvíli se mi to objeví na mobilu.
GiFu
Junior

Odeslat příspěvekod Mystix 24. 7. 2012 08:47

Tak čistě subjektivně mi přijde, že dioda svítí opravdu o něco méně intenzivněji. Možná se to může týkat automatické regulace jasu. Budu to ještě sledovat. Škoda, že nikde nemohu dohledat changelog.

Jinak technická. Jak se dá zabránit některým aplikacím, aby se mi automaticky načítaly do RAM? Třeba Allshareplay vůbec nepoužívám a mám to tam pořád. Bo tam mám dvakrát mapy, pak nějaký Samsung data relay atd.
Mystix
Junior

Odeslat příspěvekod Drobeczech 24. 7. 2012 09:38

Mobil používám už měsíc a čekal jsem teda o dost víc. Na S3 jsem přecházel z EVO 3D a abych řekl pravdu EVO mělo pro mě hodně zásadních věcí lepší než S3. Zejména prohlížeč, který se mi často zasekne než začne něco dělat, dále špatně rozpoznává pole do kterých lze zapisovat, divným způsobem upravuje stránky tak že se musí načíst znova a další. Dále sluchátka jsou fakt hrozný ( moje Panasoniky za dvě kila hrajou storkát lépe) a nechápu proč na ně dali jen ovládání hlasitosti na zpět a dopředu, pro zvýšení hlasitosti stačí šáhnout do kapsy a nahmatat tlačítko a zmáčknout, pro skok na jinou písničku už musím odemykat display. Dále přehrávač sám o sobě je dost zmatečnej na EVU byl zmáknutej lépe. To že aplikace nejdou naistalovat na externí SD kartu je snad blbej vtip, vnitřní pamět mam plnou po okraj a na externí dam max hudbu nebo film. Docela mě překvapily občasné lagy v Dead Trigger, na to že to má bejt super výkonej foun to neni dobrá vizitka. Další pro mě docela chybí je zvláštní Multitasking, kdy po vyskočení ze hry se hra po nějaké době musí spustit znova. Na to že mobil stál skoro celou mojí vejplatu jsem docela zklamnej. Občas jsou to sice drobné chyby ale docela zamrzí.
Drobeczech
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Trencek 24. 7. 2012 09:43

Dobrý den mám Samsung Galaxy SIII a zřejmě s nějakou aplikací nebo s hrou jsem stáhnulo i něco co mě furt do novinek hází: Download Rage of Bahamud for FREE
Nevíte jak se toho mám zbavit? Kdybych třeba věděl po instalaci čeho se to zobrazuje tak bych to odinstaloval to je jasný, ale to nevím. A nepomáhá na to ani projetí antivirem a smazání historie a cookies. Prosím poraďte někdo docela mě to se*e protože jen zapnu telefon vyskočí mi to tam asi 7x s různejma druhama hvězdiček a zelenym křížkem. :roll:
Trencek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Sam Sung 24. 7. 2012 09:59

Drobeczech píše:Mobil používám už měsíc a čekal jsem teda o dost víc. Na S3 jsem přecházel z EVO 3D a abych řekl pravdu EVO mělo pro mě hodně zásadních věcí lepší než S3. Zejména prohlížeč, který se mi často zasekne než začne něco dělat, dále špatně rozpoznává pole do kterých lze zapisovat, divným způsobem upravuje stránky tak že se musí načíst znova a další. Dále sluchátka jsou fakt hrozný ( moje Panasoniky za dvě kila hrajou storkát lépe) a nechápu proč na ně dali jen ovládání hlasitosti na zpět a dopředu, pro zvýšení hlasitosti stačí šáhnout do kapsy a nahmatat tlačítko a zmáčknout, pro skok na jinou písničku už musím odemykat display. Dále přehrávač sám o sobě je dost zmatečnej na EVU byl zmáknutej lépe. To že aplikace nejdou naistalovat na externí SD kartu je snad blbej vtip, vnitřní pamět mam plnou po okraj a na externí dam max hudbu nebo film. Docela mě překvapily občasné lagy v Dead Trigger, na to že to má bejt super výkonej foun to neni dobrá vizitka. Další pro mě docela chybí je zvláštní Multitasking, kdy po vyskočení ze hry se hra po nějaké době musí spustit znova. Na to že mobil stál skoro celou mojí vejplatu jsem docela zklamnej. Občas jsou to sice drobné chyby ale docela zamrzí.

Člověčě, koupil sis android, nevyhovujou ti základní aplikace? Stáhni si takovy, ktery ti vyhovujou. Jako prohlížeč používám Chrome a jako přehrávač JetAudio. K oběma nemám výhrad, šlapou jak mají. Od sluchátek v balení nelze čekat zázraky, těžko k tomu budou přibalovat Sennheisery za trojku, nicméně si myslim, že nehrajou uplně mizerně. Mám dojem, že aplikace nejdou nainstalovat na kartu na androidu 4 obecně, takže za to bych nenadával samungu. Dead Trigger mi jede naprosto plynule. Co se týče multitaskingu, tak pokud ze hry nevyjedu na delší dobu, tak se mi vždycky spustí tam, kde sem z ní vyjel.
Sam Sung
Junior

Odeslat příspěvekod Camillio 24. 7. 2012 10:01

GiFu píše:
Camillio píše:Po včerejší aktualizaci nemůžu stahovat přes USB z google play, nemá někdo podobný problém nebo nápad čím by to mohlo být? už jsem prošel nastavení, restartoval, ale pořád nic. V google play mi to hází hlášku "nainstalováno" i přesto, že nemám připoje telefon???

To je normální mĕ to dĕlà taky. Na pc to navolím a za chvíli se mi to objeví na mobilu.

No nevím co je na tom normální, když se mi to nestáhne ;-] .
Camillio
Junior

Odeslat příspěvekod Mystix 24. 7. 2012 10:20

Drobeczech píše:Mobil používám už měsíc a čekal jsem teda o dost víc. Na S3 jsem přecházel z EVO 3D a abych řekl pravdu EVO mělo pro mě hodně zásadních věcí lepší než S3. Zejména prohlížeč, který se mi často zasekne než začne něco dělat, dále špatně rozpoznává pole do kterých lze zapisovat, divným způsobem upravuje stránky tak že se musí načíst znova a další. Dále sluchátka jsou fakt hrozný ( moje Panasoniky za dvě kila hrajou storkát lépe) a nechápu proč na ně dali jen ovládání hlasitosti na zpět a dopředu, pro zvýšení hlasitosti stačí šáhnout do kapsy a nahmatat tlačítko a zmáčknout, pro skok na jinou písničku už musím odemykat display. Dále přehrávač sám o sobě je dost zmatečnej na EVU byl zmáknutej lépe. To že aplikace nejdou naistalovat na externí SD kartu je snad blbej vtip, vnitřní pamět mam plnou po okraj a na externí dam max hudbu nebo film. Docela mě překvapily občasné lagy v Dead Trigger, na to že to má bejt super výkonej foun to neni dobrá vizitka. Další pro mě docela chybí je zvláštní Multitasking, kdy po vyskočení ze hry se hra po nějaké době musí spustit znova. Na to že mobil stál skoro celou mojí vejplatu jsem docela zklamnej. Občas jsou to sice drobné chyby ale docela zamrzí.

Tvá kritika je dosti prapodivná kolego. Jednak přecházíš z telefonu, který nebyl zase až tak starý, takže nemůžeš čekat zázraky jako když někdo přechází třeba z HD2 nebo ještě starší.
Co se týče prohlížeče tak já používám nativní a nemám vůbec problém. Žádné zasekávání se nekoná ... vše jede naprosto plynule. Sluchátka hodnotit nemohu jelikož jsem je vůbec nezkoušel ... používám svoje BT sluchátka. Hry nehraji tak to také neposoudím, ale podle mě je tvá kritika přehnaná.
Mystix
Junior

Odeslat příspěvekod Sam Sung 24. 7. 2012 10:35

Mně to přijde jakoby si koupil S3 aniž by si o tom telefonu něco zjistil. Nadává na vlastnost systému a na základní aplikace, ktery jdou jednoduše nahradit vyhovujícíma.
Sam Sung
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka

• Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Autor