|
|
Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Camillio píše:Po včerejší aktualizaci nemůžu stahovat přes USB z google play, nemá někdo podobný problém nebo nápad čím by to mohlo být? už jsem prošel nastavení, restartoval, ale pořád nic. V google play mi to hází hlášku "nainstalováno" i přesto, že nemám připoje telefon???
Drobeczech píše:Mobil používám už měsíc a čekal jsem teda o dost víc. Na S3 jsem přecházel z EVO 3D a abych řekl pravdu EVO mělo pro mě hodně zásadních věcí lepší než S3. Zejména prohlížeč, který se mi často zasekne než začne něco dělat, dále špatně rozpoznává pole do kterých lze zapisovat, divným způsobem upravuje stránky tak že se musí načíst znova a další. Dále sluchátka jsou fakt hrozný ( moje Panasoniky za dvě kila hrajou storkát lépe) a nechápu proč na ně dali jen ovládání hlasitosti na zpět a dopředu, pro zvýšení hlasitosti stačí šáhnout do kapsy a nahmatat tlačítko a zmáčknout, pro skok na jinou písničku už musím odemykat display. Dále přehrávač sám o sobě je dost zmatečnej na EVU byl zmáknutej lépe. To že aplikace nejdou naistalovat na externí SD kartu je snad blbej vtip, vnitřní pamět mam plnou po okraj a na externí dam max hudbu nebo film. Docela mě překvapily občasné lagy v Dead Trigger, na to že to má bejt super výkonej foun to neni dobrá vizitka. Další pro mě docela chybí je zvláštní Multitasking, kdy po vyskočení ze hry se hra po nějaké době musí spustit znova. Na to že mobil stál skoro celou mojí vejplatu jsem docela zklamnej. Občas jsou to sice drobné chyby ale docela zamrzí.
GiFu píše:Camillio píše:Po včerejší aktualizaci nemůžu stahovat přes USB z google play, nemá někdo podobný problém nebo nápad čím by to mohlo být? už jsem prošel nastavení, restartoval, ale pořád nic. V google play mi to hází hlášku "nainstalováno" i přesto, že nemám připoje telefon???
To je normální mĕ to dĕlà taky. Na pc to navolím a za chvíli se mi to objeví na mobilu.
.Drobeczech píše:Mobil používám už měsíc a čekal jsem teda o dost víc. Na S3 jsem přecházel z EVO 3D a abych řekl pravdu EVO mělo pro mě hodně zásadních věcí lepší než S3. Zejména prohlížeč, který se mi často zasekne než začne něco dělat, dále špatně rozpoznává pole do kterých lze zapisovat, divným způsobem upravuje stránky tak že se musí načíst znova a další. Dále sluchátka jsou fakt hrozný ( moje Panasoniky za dvě kila hrajou storkát lépe) a nechápu proč na ně dali jen ovládání hlasitosti na zpět a dopředu, pro zvýšení hlasitosti stačí šáhnout do kapsy a nahmatat tlačítko a zmáčknout, pro skok na jinou písničku už musím odemykat display. Dále přehrávač sám o sobě je dost zmatečnej na EVU byl zmáknutej lépe. To že aplikace nejdou naistalovat na externí SD kartu je snad blbej vtip, vnitřní pamět mam plnou po okraj a na externí dam max hudbu nebo film. Docela mě překvapily občasné lagy v Dead Trigger, na to že to má bejt super výkonej foun to neni dobrá vizitka. Další pro mě docela chybí je zvláštní Multitasking, kdy po vyskočení ze hry se hra po nějaké době musí spustit znova. Na to že mobil stál skoro celou mojí vejplatu jsem docela zklamnej. Občas jsou to sice drobné chyby ale docela zamrzí.
Uživatelé procházející toto fórum: jmanek, kolega a 6 návštevníků