Konkrétně jaké myslíš ty další telefony?
To je na tobě.
|
|
Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
endoskop píše:Chris8: Keď ti dojde tak napiš ako to je s tym foťakom, lebo ta Xperia a 12Mpx ma stale štve
daweet píše:Vlastním samsung galaxy S a uvažuju o koupi nového telefonu.Se současným telefonem jsem maximálně spokojen, na druhou stranu vše kazí (ne)podpora výrobce aktualizací na vyšší verzi android systému.Řeším dilema zda u nového telefonu zvolit podporovaný smasung galaxy nexus nebo vložit naděje do jedné z vlajkových lodí Samsung, HTC a doufat že nějakou tu aktualizaci do budoucna přinesou?

endoskop píše:Mal by som par otazok ohladom nexusu: ako je to s vydrzou baterie? V recenziach pisu ze je to ok ale zaroven som cital nazory ze to neni ziadna slava. Ja mam optimus black a vydrz je priblizne 1 den - jas displeja mam na maximum, wifi stale zapnute (pri zhasnutom displeji sa vypina). Ako je to pri väcsom zatazeni, alebo pri prezerani internetu? Ma telefon nejake zaseky pri aplikaciach alebo padanie aplikacii (predpokladam ze to bolo len pri prvej verzii androidu 4). Inaksie nasiel som jednu recenziu na stranke mobinfo.cz ale ta recenzia sa mi zdala mierne odveci. Recezent tvrdil ze 16 gb pamäte je malo. Pre niekoho mozno, mne to pride v pohode. Uz ked tak to mal napisat ze 16 gb moze byt pre niekoho malo nie rovno tvrdit ze to je malo. Dalej este kritizoval aj zadny kryt - prilis ohybatelny. Ved precitajte a zhodnote co je na tom pravdy.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků