Samsung I9023 Nexus S - obecná diskuze

Galaxy S III, Galaxy S Advance, Galaxy S III Mini, S8600 Wave III, S5610...

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Pav Lucistnik 28. 5. 2012 16:09

Tento telefon vůbec neobsahuje FM tuner.
Nokia E71 (O2/3G), Nokia E51 (T/3G), 4x Nokia 6120c (Vdf/3G, Vdf/GSM, O2/GSM, T/GSM), 2x Axesstel (U:fon, O2 CDMA), ZTE LTE usb stick (O2 LTE), Lenovo ThinkPad Edge, toť výbava lovce
Pav Lucistnik
Lovec BTS

Odeslat příspěvekod Lindros 30. 5. 2012 10:01

Nesetkal jste se někdo z Vás s tím, že na NS postupně zhasínají ty podsvícené tlačítka ve spodní liště ( zpět, menu, domů, hledat ). Mě poprvé zhaslo levé tlačítko zpět, cca po 14 dnech se k němu přidaly další a dnes už mi svítí pouze pravé Domů. Jinak fungují normálně, pouze nejsou podsvícené. Neznáte někdo příčinu?
Lindros
Junior

Odeslat příspěvekod DraoN 27. 6. 2012 09:01

Tak co, myslíte si, že dostaneme android 4.1.x Jely bean? Pevně doufám, že ano. Co vy?
DraoN
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod DNSTUFF 28. 6. 2012 02:45

dual core min. smula
DNSTUFF
Junior

Odeslat příspěvekod Tziky 29. 6. 2012 20:33

Nn update pro NS potvrzen na I/0 takze ne smula, ale vylozene pech pac 4.1 nema potvrzenou podporu flashe protoze adobe to tak nejak zabalil ... na mobilnich zarizenich
Tziky
Junior

Odeslat příspěvekod goo 1. 7. 2012 18:41

DNSTUFF píše:dual core min. smula
Jak si na to přišel?

Spekuluje se o datu 4.7., tak snad to nebude jako s ICS. Od uživatelů Galaxy Nexu se mi zatím dostává jen pozitivní hodnocení. Doufám, že to tak bude i pro NS. S flashem bych si hlavu tolik nelámal, on už stejně pomalu mizí ve stínu HTML5, a navíc si myslím, že to stejně pude nějak obejít (něco na způsob Skyfire Beta).
Nexus S 4.1.1 STOCK ROM
goo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod matadorcz 6. 7. 2012 22:18

Zdravím všechny,

chci se zeptat, zda existuje něco jako formátování PC. Nebo něco, čím vrátím mobil do původního stavu, jaký byl, páč je strašně zahlcenej různýma blbostma, a některé hry, které dříve jely plynule, se nyní trhají jako děda při epileptickém záchvatu.

Ještě bych se chtěl zeptat, na nefunkčnost mé LED diody. Po nějaké době jsem si všiml, že mi nesvítí, kdyžtak přemítám, je to možná od té doby, co jsem aktualizoval na ICS 4. Může mít na to OS vliv, nebo je to jen shoda náhod??

Reklamace, jelikož mám mobil koupený přes zahraniční obchod mě vyjde na 690, což se mi kvůli diodě ještě teď posílat nechce, co když se rozjebe něco jiného... Nevíte kolik by stála oprava třeba u Samsungu, nebo jinde v servisu? ( samsung warranty mám,ale nevím zda jde použít u samsungu, a ne jen v obchodě, kde jsem mobil zakoupil.)
matadorcz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod goo 9. 7. 2012 11:29

matadorcz: Ano, existuje, viz. Nastavení - Zálohování a obnovení dat - Obnovení továrních dat (nesmaže "SD kartu").

Dál: Jestli myslíš tu u foťáku, jaký program používáš pro její spuštění? Předpokládám, že obnovení dat si před aktualizací neudělal, že? Jinak bych ti doporučil nejprve wipe (=obnovení továrních dat), ale ten asi budeš dělat stejně. Takže obnov telefon a napiš, jak to dopadlo.
Nexus S 4.1.1 STOCK ROM
goo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod pisarm00 9. 7. 2012 19:07

4.1 bude v půlce července!!!!
pisarm00
Junior

Odeslat příspěvekod Tziky 13. 7. 2012 12:54

Kde jsi na to prisel?
Tziky
Junior

Odeslat příspěvekod matadorcz 14. 7. 2012 15:59

goo píše:matadorcz: Ano, existuje, viz. Nastavení - Zálohování a obnovení dat - Obnovení továrních dat (nesmaže "SD kartu").

Dál: Jestli myslíš tu u foťáku, jaký program používáš pro její spuštění? Předpokládám, že obnovení dat si před aktualizací neudělal, že? Jinak bych ti doporučil nejprve wipe (=obnovení továrních dat), ale ten asi budeš dělat stejně. Takže obnov telefon a napiš, jak to dopadlo.

Obnovil jsem telefon, ale dioda stále nefunkční, nejdou aplikace FlashLIght, ani u fotaku neblejskne, u videa nesvítí, asi je v háji že? :/
matadorcz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod a02 20. 7. 2012 21:15

JB pro nexus s je na svete

Obrázek
a02
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod DraoN 20. 7. 2012 22:45

taky už mám jb, ale naštvali mě že nefunguje hlasový asistent když si nastavím angličtinu na diktování hlasem, jedině když si změním systémový jazyk takže je to nepoužitelný
DraoN
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod S-i-k-i 27. 7. 2012 11:29

Zdravím chci se zeptat včera jsem mi přišla aktualizace na JB a jak tu všichni píší mělo by se udělat kompletní pročištění systému... samozřejmě jsem to neudělal a stejně tak jsem systém nepročistil při aktualizaci na ICS... nevím jestli je to tím, že mám mobil už nějákou chvilku nebo tím že jsem ho nesmazal předem ale začínám mít problém s načítáním hlavní obrazovky a tak podobně... někdy když se vrátím na hlavní obrazovku trvá 5s než se načte, což je dle mě dost a dost času (i když se to nezdá)... myslíte že by pomohlo vrátit do továrního nastavení a pak nainstalovat znova? pak se chci zeptat jestli se tím vymaže i to co je na USB? zda to mám zálohovat či ne? jinak je nějáká možnost při obnovení továrního nastavení že nepříjdu o originál aplikace které jsem si koupil? je možné je nějak zálohovat? děkuji moc za odpovědi..
S-i-k-i
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod goo 31. 7. 2012 15:08

matadorcz: tak tady bych už doporučil jedině reklamaci.

S-i-k-i: předpokládám, že je to po vrácení se z nějakých náročnějších aplikací. Mizení ikonek na home screen je způsobeno tím, že nějaká aplikace žere dost RAMky, že se musí vypnout i proces com.android.launcher, který se pak při návratu znovu zapíná. Takže bych si myslel, že wipe tomu fakt nepomůže.
Nexus S 4.1.1 STOCK ROM
goo
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka

• Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Autor