Samsung I9220 Galaxy Note - obecná diskuze

Galaxy S III, Galaxy S Advance, Galaxy S III Mini, S8600 Wave III, S5610...

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Fanda74 20. 7. 2012 22:14

Zkus Simple Calendar Widget
capture_01.png
capture_01.png (103.17 ) Zobrazeno 2478 krát
Fanda74
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jari 21. 7. 2012 13:36

Hmm, ten Simple taky nevypadá špatně, jen zběžně jsem na něj mrknul. Jde tam nastavit písmo, reaguje okamžitě s vestavěným kalendářem. Musím pak ještě zjistit, jestli umí události odložit apod.... Mám zlé tušení, že nebude zobrazovat úkoly, ale je tam toho spousta na nastavení, takže snad.... thank
Hezký den...
jari
Junior

Odeslat příspěvekod Pojan 21. 7. 2012 15:07

Na dvě kliknutí v S kalendáři se dostaneš kam chceš na jeho pravé straně šipkou.
Pojan
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jimmbo205 21. 7. 2012 15:18

Jari: Zjednoduseni zadavani udalosti nevim, ja je prisavam pres plusko v tom widgetu... jinak to co se tam zadava je asi nemenne, a nemuzes si to nijak upravit.. jedine se zkusit poohlidnout po uplne jiny app na kalendar. Ja sem do ted pouzival telefon se skoro cistym androidem a tam se mi to libilo vic. Nebyly to takovy omalovanky.. Nebo se zkus podivat treba po jinym launcheru (to je grsficky prosteredi)... ja jsem treba pouzival launcher pro v placeny verzi (asi za 2 dolary) a ten mel vsechny widgety upravitelny a podobal se cistymu androidu...
jimmbo205
Junior

Odeslat příspěvekod jari 22. 7. 2012 16:50

Obrázek

Děkuji všem za konzultaci. Agendu jsem snad vyřešil. K zadávání informací do Google kalendáře, který mám nastavený jako jediný, používám vestavěný S-Plánovač. K zobrazení událostí , narozenin a svátků na ploše zase Simple Calendar, který lze elegantně v kdečem přizpůsobit (i pro slepouny), je pružný a abych měl na očích přehledně události, to pravé. Ještě se v tom budu vrtat, jako šťourala třeba objevím nějaká negativa, jako se již stalo a to ve formě nemožnosti zobrazit úkoly. V nastavení se mi to nepodařilo, takže se musím naučit používat jen události. Je vlastně nějaký zásadní rozdíl mezi udsálostmi a úkoly v Androidu?
Hezký den...
jari
Junior

Odeslat příspěvekod jimmbo205 22. 7. 2012 18:06

Asi jen ten že do událostí můžeš přidávat místo kde se událost koná a rovnou z tý app posílat pozvánky dalším lidem a myslim, že pokud mají android tak se jim to taky přidá do kalendáře...
jimmbo205
Junior

Odeslat příspěvekod jari 22. 7. 2012 19:49

Díky, máš přehled a já si pomalu problematiku agendy uzavírám, zdá se, že tohle mi vyhovuje. Ještě mám nějaké další miniproblémy s něčím jiným, ale to až později, až si odpočinete... :-) Hezký pracovní týden...
Hezký den...
jari
Junior

Odeslat příspěvekod Pojan 23. 7. 2012 07:18

Pěkný týden.Ještě si mi líbil Executive assistant na agendu.
Pojan
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jari 24. 7. 2012 13:36

Ještě se vás přece jen na něco zeptám, zjistil jsem nějaké problémy u synchronizace. Mezi vestavěným kalendářem a Simple - zobrazujícím mi agendu na ploše je všechno OK. Problém je mezi vestavěným kalendářem v mobilu (google) a serverovým (google com), při prohlížení na PC. Když manuálně synchronizuju z mobilu, odhodlá se to provést změny kdy chce, asi jak fouká vítr. Přehodím si v mobilu událost o dva dny dopředu, synchronizuju přímo pod kalendářem levým tlačítkem a Synchronizace, pak taky v nastavení "účty a synchronizace" a taky nic. Jednou jsem vypnul Wi-Fi, zapnul datový -mobilní přenos a ono to sesynchronizovalo. Bylo mi to divné, ale na další pokusy i tohle už nefungovalo. Když kalendář v PC odhlásím, tak se po znovupřihlášení spousta spraví, někdy ne. Může tady být nějaký problém v ICS nebo je to normální? Nebo mám něco špatně nastavené? Dík...
Hezký den...
jari
Junior

Odeslat příspěvekod wirgil 24. 7. 2012 23:59

Jari: Ja jsem odrostlej na PalmOS a dlouho jsem nemohl nic najít, aby mi to ukazovalo kalendář a úkoly na ploše. Vyřešil jsem to nakonec widgetama z Business Calendar pro události a GTask pro úkoly. Obojí je free a dělá přesně to, co má. Na další plochy s blikátkama jsem se vykašlal, nepotřebuju je.
Obrázek
wirgil
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jari 25. 7. 2012 23:21

to wirgil: Nanečisto si ty widgety vyzkouším, může to být OK..
Takže widgety máš z Business Calendar a úkoly a úkolly z GTask? Neznám. Vše je provázáno s vestavěným kalendářem Google, jo? Autosynchro OK? Nic nezlobí? Odložene notifikace také v pořádku?
Hezký den...
jari
Junior

Odeslat příspěvekod Pojan 26. 7. 2012 18:57

Máte někdo zkušenosti s bateriemi o vyšší kapacitě?
Pojan
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jimmbo205 26. 7. 2012 21:35

Mám zkušenosti s tímhle

http://www.ebay.co.uk/itm/GOLD-3500MAH-BUSINESS-BATTERY-FOR-SAMSUNG-GALAXY-NOTE-N7000-I9220-/130713561980?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item1e6f22ab7c#ht_2386wt_1139

teda pro jinej telefon (moto defy), ale tam jsem byl spokojenej, výdrž narostla tak o 1/3, i když nárůst kapacity byl cca 1/2...
jimmbo205
Junior

Odeslat příspěvekod Pojan 26. 7. 2012 22:33

A s bateriemi 4500 mAh i s krytem máte někdo zmušenost
Pojan
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod wirgil 26. 7. 2012 22:36

jari píše:to wirgil: Nanečisto si ty widgety vyzkouším, může to být OK..
Takže widgety máš z Business Calendar a úkoly a úkolly z GTask? Neznám. Vše je provázáno s vestavěným kalendářem Google, jo? Autosynchro OK? Nic nezlobí? Odložene notifikace také v pořádku?

Přesně, jak píšeš :-)
wirgil
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka