Samsung S5830 Galaxy Ace - připojení k Wi-Fi

Galaxy S III, Galaxy S Advance, Galaxy S III Mini, S8600 Wave III, S5610...

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod john89 26. 5. 2011 13:16

Dobrý den,
Mám problém s připojením mobilu k domácí síti wifi.
Při zapnutí wifi se na mobilu vůbec nezobrazí SSID žádné sítě v okolí i přes to že jich na notebooku vidím hned několik.
Nevíte prosím někdo jak tento problém vyřešit?
Naposledy upravil Fíla dne 27. 5. 2011 10:45, celkově upraveno 1
Důvod: upraven název tématu
john89
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mid17 28. 5. 2011 16:56

Doporučil bych následující postup. Jelikož nevím jak jste v oblasti mobilních telefonů sečtělý zkuste toto. ( prosím neurazte se pokud jste již zkoušel )
1. Zkusit se připojit na market přes 3G---do vyhledávání napsat Wifi anlayzer stáhnout aplikaci---v menu aplikace zjisit jestli se wifi zobrazují.
2. Pokud tento postup nepomůže zkusit :
Menu---nastavení---soukromí---obnovit tovární data ( vše si zazálohujte přes Kies do compu nebo do Gmail účtu )
3. Pokud ani toto nepomůže zkusit přehrát SW přes ODIN na 2.3 ale přijdete o záruku.
4. Pokud se na to necítíte tak Vám nezbyde než výrobek reklamovat.

S pozdravem Mid17
mid17
Junior

Odeslat příspěvekod Qeezy 14. 6. 2011 12:59

Zdravím.
Co se wi-fi týče, zajímalo by mě, jak je to s připojením k zapezpečené síti přes protokol 802.1x.
Pokaždé, když jsem se připojil, tak mě po chvíli přestaly proudit data, načež se buďto wi-fi odpojila, nebo začla hlásit chybu.
Podle mě by to měl bejt problém firmwaru, ale zatím jsem nenašel řešení, a na všech doposud vyzkoušených verzích FW jsem měl stejný problém.

Děkuji za jakákoliv moudra k tomuto problému.
Qeezy
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod walterd 13. 8. 2011 20:49

Dobrý den,
čerstvě jsem si pořídil Galaxy Ace a mám také problém s wi-fi. Sítě mi to najde a telefon se přihlásí, ale internet načítá stránky strašně pomalu, nebo nenačtou vůbec. Přepnu na 3G nebo EDGE a lítá to fofrem. Mám wi-fi router, PC i notebook chodí bez problémů, manželce telefon na wi-fi chodí také skvěle. Nevím v čem je problém, mám pocit, že první den mi to také chodilo, ale nic jsem v telefonu nenastavoval (a co nastavit jde, mam nastaveno stejne jako manželka). Poradíte někdo co s tím a kde je problém? Díky
walterd
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod hackys1 13. 8. 2011 21:49

me jde wifi taky pomalu a je to tim ze mame nani wep zabezpeceni v pondeli uz budu mit wpa nebo wpa2 ktere funguje rychle. strejda ma wpa2 a uplne rychle na ace takze si zmente zabezbeceni
hackys1
Junior

Odeslat příspěvekod walterd 14. 8. 2011 12:41

Tím to není, mám zabezpečení wpa2 a nechodí to. Manželce to chodí, ale na jiném telefonu. A jak jsem psal, mám pocit, že první den když jsem se poprvé přihlásil do své domácí wifi to fungovalo. Bez problémů jsem surfoval a od dalšího dne nic. Zkoušel jsem i odebrat síť z telefonu a znovu ji přidat a pořád nic. Ještě jsem nezkoušl připojení v jiných sítích než doma, tak uvidím až vyzkouším.
walterd
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Dav1k 12. 11. 2011 13:47

Dobrý den,

mám problém s připojením k wi-fi v domácí síti. Ať nastavím na routru (D-link 524) zabezpečení jakékoli i bez zabezpečení, tak se s telefonem nepřipojím.
Síť najde i jiné v okolí, ale když napíšu heslo a dám připojit, nic se neděje.
Neví někdo co s tím?? Děkuji.
Dav1k
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod SkullHunter 11. 1. 2012 12:05

Po několika dnech jsem přišel na problém z wifi. Stačí v nastavení routeru vypnout "Turbo mod". Mám Well WRC3500 a zkoušel sem přeinstalovat v mobilu wifi ovladač, x ROMek, různá zabezpečení a pomohlo až tohle.
Samsung Galaxy Ace
2.3.7 CM-7.1-RC1-Cooper-Grif_07 už ne,
momentálně:
2.3.7 CM-7.2.0-RC0-GalaxyAce-KANG + Flash Player
SkullHunter
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Milano176 5. 6. 2012 20:58

Ahoj,
já vám mohu poradit jednu věc v názvu Routeru zrušte kompletně háčky ,čárky a pojede to jako čík!
Milano176
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod marestek 2. 8. 2012 19:54

Dobrý den,
mám samsung galaxy ace a k němu jsem si pořídil internet od T-mobile,kde mám datový limit,ale nestačím se divit,když mám (alespoň si myslím) všechny programy na internetu závislé vypnuté,ale stále mi naskakují prosurfované data. Nevíte někdo,jak vypnout nějak všechny programy? Předem děkuji za odpověď.
marestek
Kolemjdoucí