Samsung S8500 Wave - obecná diskuze, FAQ

Galaxy S III, Galaxy S Advance, Galaxy S III Mini, S8600 Wave III, S5610...

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod red98 13. 7. 2012 23:22

poradte mi prosim nejaky kvaltny hudobny prehravac na badu 2. Taky aby bol zadarmo a aby mal eqvalizer. Vopred dik.
red98
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod rigac 23. 7. 2012 10:25

Zdravim waveaky, porad jsem si nejsem jisty, jestli updatovat na bada 2, nebo ne,kdyz jsem ze zacatku poradne nenasel nikoho kdo je s 2. spokojenej a nekteri dokonce chteli jit zpatky na 1.2.
Tak jak to vypada ted?
Forum driv jelo jako blazen a ted nic, co si mam myslet, zaryty waveaci zjististili ze to neni ono a smirili se s tim a komu bada2 nevyhovuje uz koupil neco jineho nebo se pletu??!!
Asi budu muset nakonec na tu nedotazenou dvoujku jit, protoze si uz poradne nevyberu na appsu aplikaci ktera by sla i na 1.2, ale bojim se. Nahodou novej update na 2,1 asi taky nebude co??!! tak ja nevim. Poradte dik r.
rigac
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Polsonside 23. 7. 2012 17:31

Bohužel, zdejší fórum pomalu umírá a s ním i telefony Wave, samotného mě to mrzí ale už prostě nemohu dále snášet, že telefon mě stál jako očekávaná novinka asi 9 000Kč a dnes mám obavy ho prodat za 2500Kč, a to jen z důvodu, že běží na již nepodporované platformě, na kterou vznikly samé zbytečné aplikace a přístroj mi prakticky slouží pouze na telefonování a psaní sms, internet nepoužitelný a praktické aplikace nebo zajímavý výběr widgetu na plochu prostě ani jedno neexistuje, mohu se blahem uslintat u Android marketu, co všechno tam najdu a jak výtečně jsou aplikace zpracované, nehledě o častém updatu...
Koupím S2, ten se jeví jako ideální pro delší čas a jen budu rád za prodej mého Wave S8500.
PS:V čem byl opravdu výtečný je kvalita hudby přes sluchátka.
Samsung i9100 * JB 4.1.2 Omega v19 * Voodo Louder * Klipsch Image S4a
LED TV Samsung UE40D6000 * UPC CA MODUL
Polsonside
Junior

Odeslat příspěvekod KAMAK 24. 7. 2012 08:05

;-) Ja patrím k tým ktorí si neupgradovali WAVE na Badu 2, stále mám S8500XXKF3/S8500OXDJL1 1.2. Sledujem fórum a zistil som že výhody tohto starého firmwaru asi prevyšujú nevýhody toho že niektoré aplikácie sú iba pre Badu 2 (nie je ich tak veľa a nepribúdajú). Telefón mi funguje bez problémov, jedine čo ma mrzí že mám zakúpenú doživotnú licenciu Route 66 a nové mapy idú stiahnuť len vo verzii Bada 2 cez mobil ]:-< , Route 66 sync stále ponúka iba staré mapy. Ostatné aplikácie ktoré som si stiahol zadarmo stále mám možnosť aktualizovať cez KIES (ak samozrejme ešte fungujú na 1.2).
Androida ICS mám na tablete ASUS T101 a tak môžem porovnávať čo všetko je oproti Bade k dispozíci. Takže na telefonovanie využívam WAVE na aplikácie tablet :D
Radšej užívať život, ako v klube dôchodcov spomínať na pracovné úspechy.
KAMAK
Junior

Odeslat příspěvekod Andyss 27. 7. 2012 09:24

S tou Badou je to bohužel tak.
Aspoň mi udělala v poslední době radost podle mě bezvadná čtečka e-knih na SApps.

Jmenuje se FBReader a u formátu ePub žádné problémy s diakritikou apod.
Prostě pro mě super.
Tak snad jsem někomu dal tip a potěším ho :oops:

P.S.Pokud máte knihy v jiném formátu.Např pdf,txt...doporučuji převést free programem Calibre.
Naposledy upravil Fíla dne 27. 7. 2012 10:36, celkově upraveno 1
Důvod: odkazy nepatří do CODE
Andyss
Junior

Odeslat příspěvekod sumerian 27. 7. 2012 22:23

Citelně chybí pouze VOIP. Jinak neschází nic. Víc než dobrá Route 66 za cca 1250 Kč doživotně pro celou Evropu. ICQ je, Facebook a Facebook chat je, Gtalk je, Twitter, Foursquare, Skype chat je, ChatON a spousta dalších je. Aplikací pro GPS je nepočítaně. A další a další. To, že to nemůže běžet současně, je mínus. Ale ty základní aplikace jsou. A tolik aplikací jako na největších dvou marketech nikdy nebude. Myslím, že nenáročný uživatel si vybere a postupně si zvykl. A kdo byl náročný už před dvěma lety, tak nemohl kupovat Badu, na kterou byly cca tři aplikace na začátku.
mojebada cz největší a nejobsáhlejší server zabývající se OS bada
mujtizen cz chystáme pro vás nový web, který bude suplovat úspěchy mojebada cz
tizenforum cz pojďte s námi rozvíjet novou komunitu Tizen OS
sumerian
Junior

Odeslat příspěvekod rigac 28. 7. 2012 18:10

ja se neptal na pocet aplikaci ale jestli stoji za to updatovat na 2.0 i kdyz to asi neni to co vseci cekali dik r.
ps-presne jak rikas "nenáročný uživatel si vybere a postupně si zvykl"
rigac
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kokosman 8. 8. 2012 01:04

Nějakej polák intenzivně pracuje na Androidu 4.0 ICS na S8500
viz . http://mikegapinski.androidus.pl/samsun ... -sandwich/
Ten ať se mu to povede , že by reinkarnace mrtvého modelu ?
kokosman
Junior

Odeslat příspěvekod MSwamp 8. 8. 2012 19:25

Sice už Wave nemám, ale fandím mu.
Chceš-li být hodinu šťastný - opij se.
Chceš-li být celý večer šťastný - jdi tančit.
Chceš-li být tři dny šťastný - ožeň se.
Chceš-li být týden šťastný - poraž vepře.
MSwamp
Junior

Odeslat příspěvekod Bacccardi 11. 8. 2012 08:40

Potřebuji poradit můj mobil byl na opravě u T-mobile už jsem ho dostal ale nejde mi tam Samsung Apps když ho spustím tak mi to napíše Probíhá inicializace služby Samsung Apps. Během inicializace nedotýkejte se displeje a nemačkejte tlačítka. Měl jsem to zapnuto celý večer a noc a ono nic pořád to tam je. Co s tím?
Bacccardi
Junior

Odeslat příspěvekod Andyss 11. 8. 2012 10:11

Já bych zkusil Hard Reset.
Andyss
Junior

Odeslat příspěvekod Johanis 23. 8. 2012 14:08

Samsung: Tizen posunut na rok 2013, Bada skončí
http://samsungmania.mobilmania.cz/samsu ... gn=RSSfeed
Johanis
Junior

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 23. 8. 2012 14:49

To jsem teda zvědavý, zda bude Tizen napodobovat "úspěchy" Bady :D
LG Optimus 4X HD + Nokia Lumia 620 + Samsung E1200
seterwohipikule
Maniak

Odeslat příspěvekod mirbrzobohaty 7. 9. 2012 15:52

Prosím potřebuji pomoc. S badou 1.2 sem byl celkem spokojený ale nedalo mi to a aktualizoval sem na 2.0.A peklo začalo.Věčně se to vypíná,restartuje a seká..A nervy mi bouchli, až když se telefon nedal žádným způsobem připojit k PC kabelem.Full reset už sem provedl 3x a Kies sem už taky přeinstaloval.Nic nepomohlo. Odhodlal sem se k downgradu na1.2 ale jelikož mi nejde připojit telefon, tak Multiloader nenajde žádný port kam by nahrával.. Má někdo prosí nějakej návod jak by se to dalo odstranit, budu vděčný za všechny nápady.Děkuji
mirbrzobohaty
Junior

Odeslat příspěvekod kokosman 16. 10. 2012 21:09

Tak co pánové a dámy , máte někdo Android na Wavu I ? Něco typu tohoto ?
http://badahub.com/2012/10/another-jell ... e-one.html
Nevím , jestli do toho jít , víte už o něčem?
kokosman
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka

• Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Autor