Stránka 2 z 3

Odeslat příspěvekNapsal: 5. 1. 2007 13:44
od bebca
ja som to skušala aj s bratovým mobilom-ma paušal 299 Sk a jemu ta spotreba v pohode išla a nema nič predplatené.

Odeslat příspěvekNapsal: 6. 1. 2007 13:00
od mario13
bebca: A skusala si to aj s tym zadanim IDkodu na orangeportal.sk? Alebo len s tym kodom cez SMS?

Pri pausali P90 + Pausal 0, mam napriklad v spotrebe na vyber, ku ktoremu cislu si chcem spotrebu zobrazit a zobrazi to nieco taketo pre P90:
Kód: Vybrat vše
Voľné predplatené minúty a sekundy: 0 minút 0 sekúnd
Oddychové hovory: 169 minút 53 sekúnd
Mimo predplatené: 30 Sk bez DPH
Počet voľných SMS: 4
Aktualizované dňa: 06.01.2007 11:12:40
[/code]

A ked
cislo z Pausalu 0, tak zobrazi zase:
Kód: Vybrat vše
Máte kredit: 0 Sk bez DPH
Mimo predplatené: 19 Sk bez DPH
Aktualizované dňa: 06.01.2007 11:12:40
[/co


Takze vlastne zadanim jedneho IDkodu si mozes prezerat vsetky cisla co mas na svoje meno.

Tych 30 korun je za podrobny rozpis spotreby = presny cas tusim na sekundu, kedy sa volalo, tam sa volalo, kolko to trvalo a kolko to stalo.

Ta spotreba co som hore uviedol sa da zistit aj bez tych 30 Sk, lebo momentalne nemal zaplatenu detailnu spotrebu.

bebca, inac mam pocit, ze problem s pozeranim na tvojom mobile bude v tom, ze Orange nema automaticke nastavenia WAP CSD pre tvoj typ mobilu a treba to nastavit rucne podla navodu na orangeportal.sk a prirucky k mobilu. Myslim, ze aj do novych mobilov nastavuju uz len Orange World.

Odeslat příspěvekNapsal: 6. 1. 2007 13:31
od mario13
bebca: pozeral som do navodu tvojho telefonu a nejako som tam priamo nenasiel, ze by slo nejako prepnut na WAP CSD, ale mozno je to tym, ze jednotlive moznosti v danom menu tam uz nie su popisane. Je tam len napisane, ze si mozes z nich vybrat.

Zopar stranok uvadza, ze ten telefon je taky moderny, ze uz tuto staru formu pripojenia (WAP CSD) nepodporuje. :(

Skusal som aj pozriet si spotrebu cez ten SMS-kod co pride po zadani grafickeho kodu a tel. cisla a ide mi to pozriet aj tak. Rodiel je len v tom, ze dole mi pise, ze ak chcem pozriet podrobnu spotrebu, tak mam zadat IDkod, ale kedze to nemam predplatenem, tak tam aj tam nic nevidim. :)

Odeslat příspěvekNapsal: 10. 1. 2007 22:48
od mario13
Tak a uz je po spotrebe za orangeportali.
Ako som dnes zistil, tak uz to ukazuje len, ze to bude zobrazovat tym co to maju aktivovane v sluzbach, cize za 30 Sk.

Asi to len testovali.

Orange musi byt na to dost biedne, ked uz chodia po zobrani o 30 Sk za mesiac.

Odeslat příspěvekNapsal: 24. 1. 2007 09:11
od korenisko
Presne toto som si všimol aj ja. Na orangeportali v mojej spotrebe mi ukazovalo stav. Az som sa divil! A zrazu to uz nejde - ze si mam zaplatiť. Sranda. Ja že už chcu aj tymto konkurovať O2. No nic, asi mali len nejaku chybu. Vyzera to tak.

..

Odeslat příspěvekNapsal: 26. 1. 2007 23:40
od earwey
Tiez sa mi to stalo.. donedavna fungovala spotreba bez problemov bezplatne a kym som nepoziadal o pridelenie ID kodu, situacia sa zmenila a pekne mi to zablokovali..

Odeslat příspěvekNapsal: 28. 1. 2007 20:25
od mario13
Nezda sa mi, ze by to bolo tou ziadostou o IDkod... Jednoducho si asi vystihol chvilu, kedy to zrusili...

Rad by som vedel, ci to este teraz niekomu funguje.
Napiste...

Odeslat příspěvekNapsal: 30. 1. 2007 14:49
od korenisko
Asi už nikomu. Mne isto nie.

Odeslat příspěvekNapsal: 30. 1. 2007 14:55
od suah
Ani mne. Pre vsetkych to bolo zrejme len to kratke obdobie. Treba sa vratit k wapu :)

Odeslat příspěvekNapsal: 30. 1. 2007 21:58
od mario13
Mozno v najblizsich dnoch spustia akciu pre novych aj vernych zakaznikov - "Mozete si zistit spotrebu aj cez orangeportal.sk" :D

Odeslat příspěvekNapsal: 30. 1. 2007 23:13
od suah
Kiez by :twisted:

Čas odpočtu...

Odeslat příspěvekNapsal: 31. 1. 2007 15:30
od Adanos
Inak donedávna som si myslel, že čas aktualizácie, ktorý O uvádza pri zisťovaní spotreby, že to je čas odpočtu, tj. že všetky hovory uskutočnené do tohto času tam už budú zahrnuté. A chlapík na infolinke mi povedal, že to nie je pravda, že tam tie hovory môžu síce byť ale aj nemusia, že tam nemusia byť zahrnuté veci za niekoľko (tuším 12) hodín dozadu. A skutočne som v spotrebe aktualizovanej k 05:00 nemal hovory z 18:00 predch. dňa a musel som čakať na ďalšiu aktualizáciu. Tak načo je tam je ten čas?
BTW všimli ste si v menu Orange World položku Odporúčame? Neviem ako vy, ja tam vždy mám len "Momentálne nič neodporúčame" :)

re

Odeslat příspěvekNapsal: 8. 2. 2007 13:51
od puqpiq
no niekomu povedia 12 hodin, ja som pred xvilou volal "mojej " fakturantke, a ta mi povedala ze udaje, ktore som mal aktualizovane napr. dnes(stvrtok) o 11:20 to su udaje este z utorka, ze oni nestihaju zaratavat aktualne hovory, cize ojebuju ludi, hlavne pri konci fakturacneho obdobia, cize ludia bacha nato, hlavne u kreditnych pausaloch ako mam ja, nespoliehajte sa na kontrolu spotreby, je to neaktualne aj 2 dni

hmm

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 2. 2007 17:15
od jolana
Takze aby som bola v obraze ja :lol:
Kontrola spotreby cez sluzbu "moj mobil" je spoplatnovana 30 sk mesacne. A kontrola spotreby cez sluzbu "moj t-mobile" je zadarmo?
Aby som pochopila, ci je to ako v pripade cisel 905 a 12345, jedno je platene a druhe zadarmo. Inak veci ako je linka pre zakaznikov sa cudujem, ze to orange spoplatnuje, ved ked oni zlyhaju, ja mam este platit za to, ze im ohlasim problem :pozor2

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 2. 2007 18:29
od robin.svk
heh tak som sa pobavil :)
Presne taky problem mam aj ja. Tri dni spet som podpisal zmluvu s orange a k tomu mam orange world mini. Nejake tie minuty mi odpocitalo no OW mam stale rovnake uz treti den. Pritom ho vyuzivam na icq v mobile :) Ale zase mimo predplatenych mam 10SK a netusim za co.