Stránka 1 z 3

kontrola spotreby (orange)

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 12. 2006 21:14
od maro180
Chcem sa spýtať, či aj niekomu druhému nejde kontrola spotreby u orange. Už asi tretí deň tam mám to isté a volal som aj som bol na nete. Píše mi, že je to denne aktualizované, ale čísla sú stále tie isté. Tak som z toho jeleň :shock:

..

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 12. 2006 23:01
od earwey
Tento problem ma vacsina ostatnych, nielen ty

Odeslat příspěvekNapsal: 24. 12. 2006 11:27
od kameo
..je to taktika Orange ..vyhovorky typu: pocas sviatkov je zatazena siet, preto boli prijate prechodne opatrenia neobstoja ..je to vyslovene neseriozne a iste aj umyselne, vsak naco sa maju zakaznici kontrolovat este aj pocas sviatkov ..veru, naco este Orange! ;)

Odeslat příspěvekNapsal: 24. 12. 2006 11:53
od peterd1
Ved tu neaktualnosť aj 3 dni to sa u nich robieva bezne.......ja by som sa nad tym už ani nerozčuloval.......... :(

Odeslat příspěvekNapsal: 25. 12. 2006 20:13
od mario13
Ja s aktualizaciou nemavam problemy... Dokonca to niekedy stihnu aktualizovat aj 3x za den.

Len na 905 stale tvrdia, ze to nie je mozne... ale ako tomu mam potom rozumiet, ked sa mi 3x za den zmeni datum aktualizacie aj udaje?

Este si treba davat pozor, ked si pozerate spotrebu hned po spocitani faktury. Prva aktualizacia v novom zuctovacom obdobi sice ukazuje novy datum splatnosti faktury, ale sumu ukazuje z predosleho mesiaca. Na druhy den uz je to OK.

Odeslat příspěvekNapsal: 3. 1. 2007 11:29
od bebca
može mi niekto pomôcť ako sa dostať k spotrebe cez orangeportal?zadam kod z obrazka a čislo,dojde mi kod,zadam ho a sekcii spotreba mi napiše že tuto službu nemam aktivnu. čo dalej?

Odeslat příspěvekNapsal: 3. 1. 2007 11:54
od mato650
2bebca: no tu sluzbu si musis aktivovat...stoji to asi daco cez 30sk mesacne a hocikedy si mozes na nete pozriet volne min,......
...ak vsak pouzivas orange world(mini,standard,maxi) tak si to mozes hocikedy pozriet cez wap.orange.sk ale len na mt

Odeslat příspěvekNapsal: 3. 1. 2007 15:34
od MaTTo S
A to odkedy nato treba orange world ??? Ja som si spotrebu popzeral na wap.orange.sk , hocikedy a cez CSD a je to zadarmo lebo rpvych 30 sekund pripojenia neplatite a to sa tam stihnem preklikat v pohode , cez zalozku si kuknem setko do 30 sekund pohoda .

//matho83: odstranena citacia predchadzajuceho prispevku

Odeslat příspěvekNapsal: 3. 1. 2007 22:23
od bebca
ved to,ja som pri prdechádzajucom mobile poyerala spotrebu cez wap a teraz mam samsung z230,kde mi povedali že wap nepodporuje,že si musim predplatiť orange world

Odeslat příspěvekNapsal: 3. 1. 2007 23:08
od mato650
2MaTTo S: ....aha....jasne ....ma nenapadlo ze na wap sa da ist aj normalne cez vytacanie....a to s tymi prvymi 30s zdarma som tiez nevedel.....cely cas co som bol v orange ta som mal ten OW taze som sa akosi o to nezaujimal no.....
2bebca: no ale ked ti tvoj telefon nepodporuje wap tak to ze si aktivujes oragne world asi nevyriesis....tu spotrebu potom budes musiet kontrolovat cez wap taze neviem ako .....

Odeslat příspěvekNapsal: 4. 1. 2007 14:59
od multi1
Niektoré typy mobilov nepodporujú WAP (CSD) pripojenie, ale podporujú GPRS teda Orange Word/T-mobile ...

Odeslat příspěvekNapsal: 4. 1. 2007 19:20
od mario13
Spotrebu ide pozerat aj cez WAP (CSD), do 30 sekund zadarmo. Najlepsie ked si das zalozku priamo na tu stranku, da sa to stihnut za 12 sekund. Cez OW je to samozrejme trochu pohodlnejsie.

bebca: neviem co presne ti to robi na stranke, ale najnovsie na http://www.orangeportal.sk, v Spotrebe ukazuje tie cisla co aj cez WAP. Ak mas zaplateny aj poplatok za podrobne vypisy, tak tam je este podrobny zoznam hovorov a SMS za niekolko obdobi dozadu.

Z toho, ze ti pride kod cez SMS usudzujem, ze ID-kod este nemas, mozno to bude problem. Ja ho mam a take nieco ako tebe mi to nevypisuje. O ID kod si mozes poziadat priamo z orangeportal.sk, pride ti to postou na tvoju adresu, len to chvilku trva.

Odeslat příspěvekNapsal: 5. 1. 2007 09:45
od bebca
no veď ja sa už v tom nevyznam a zrejme ani ľudia v Orange,lebo na infolinke mi povedali,že spotrebu si možem pozrieť aj bez zaplatenia tých 30 Sk,keď to nechcem podrobne a ID kod mam kvoli teleplatbe.ja už fakt neviem..
potrebovala som to zistiť lebo mam vianočný paušal 499+Paušal 0, nevolam nikde inde a stale mi narasta stav mimo predplatených minut.. :roll:

Odeslat příspěvekNapsal: 5. 1. 2007 12:05
od CR7
Pocitac to rata vsetko. Ale budes to mat na fakture ako zlava.

Hovory do siete Or X sk
Zlava X sk

//matho83: predchadzajuci prispevok nie je nutne citovat

Odeslat příspěvekNapsal: 5. 1. 2007 12:27
od suah
Momentalne to vyzera, ze uz ani na tom orangeportali to nie je spoplatnene. Ale moze mi to niekto potvrdit?