Blokovanie nežiadúcich čísel

Diskusia o slovenských operátoroch a ich službách

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Pade 15. 2. 2007 21:35

a prichadzajuce SMS od niekoho sa na beznom monile neda bloknut? (konkretne V3)
Pade
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Sefko 15. 2. 2007 23:38

Pade píše:a prichadzajuce SMS od niekoho sa na beznom monile neda bloknut? (konkretne V3)

Tak toto uz vobec ne...
Sefko
Junior

Odeslat příspěvekod beat 15. 2. 2007 23:52

Vyspělejší Samsungy umějí...Myslím že od D500 výše...
beat
Junior

Odeslat příspěvekod N6600 16. 2. 2007 03:48

BlackList umí blokovat i SMS, záleží ale samozřejmě na verzi a také na výrobci aplikace, už jich existuje mnoho. Kdyby si měl symbianovej mobil (2rd) tak ti pomůžu přes SZ, ale takhle bohužel nic.
N6600
Junior

Odeslat příspěvekod MaTTo S 16. 2. 2007 14:10

Nastastie SMS nieco stoja tak to mnoho ludi nevyuziva ako prezvananie ... Ajked ked som mal 12 mesiacov do bezvedomia pred dvomi rokmi od vianoc ...tak to som pekne spamy posielal 50SMS na cislo ked som chcel nekoho vytocit
Marec.2009 - KIA RIO Sporty 1,4 16V 71,30kW@97PS + LPG Solaris OBDII
MaTTo S
Junior

Odeslat příspěvekod Wictorko 20. 2. 2007 10:35

No ked ten doticny zapni CLIR, tak vam nepomoze ani blacklist, ani filtre ani nic. A kedze aktivacia cliru je zadara, neda sa s tym robit nic :-(
Jeden cas, ked si zo mna moj brat robil ***** a prezvanal ma vkuse, zapol som si odkazovku a po chvili ho to prestalo bavit.

Osobne by som privital uplne blokovanie CLIRovych hovorov. Mohli by vymysliet nejaku sluzbu ako anticlir.
Wictorko
Junior

Odeslat příspěvekod *f* 20. 2. 2007 11:58

sa mi zda ze institucie typu policia take nieco ako anticlir maju, pred nimi proste to cislo neutajis :)
cogito ergo sum...
Pay attention or pay the price...
*f*
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Sefko 20. 2. 2007 12:48

Wictorko píše:No ked ten doticny zapni CLIR, tak vam nepomoze ani blacklist, ani filtre ani nic. A kedze aktivacia cliru je zadara, neda sa s tym robit nic :-(
Jeden cas, ked si zo mna moj brat robil ***** a prezvanal ma vkuse, zapol som si odkazovku a po chvili ho to prestalo bavit.

Osobne by som privital uplne blokovanie CLIRovych hovorov. Mohli by vymysliet nejaku sluzbu ako anticlir.

Heh anticlir existuje ale nie je komercne ponukana sluzba...pouzivaju ju napr. na PZSR,linka112,operatori samozrejme....ale komercne sa dana sluzba neponuka...jedine ak by si si dal napr. u OR zriadit sluzbu Zelena linka potom dostanes sluzbu Anticlir..ale je ti to nanic,lebo ak mas zriadenu Zelenu linku mozes len prijimat hovory za ktore ty platis a takto si zistis prezvanacov danej linky a zablokujes im volania... 8)
Sefko
Junior

Odeslat příspěvekod kurticka1456 2. 8. 2012 18:54

neviete mi nahodou niekto poradit? Potrebujem nejaku aplikaciu na zablokovanie tel.c. tak isto aby mi z toho cisla nechodili sms, uz som tu citala filter tel. zoznamu, ale to nechcem, nechcem vobec vediet ze ma ten clovek kontaktuje, t.j. nechcem vidiet ani zmeskany hovor. Ak by ste mi vedeli poradit, bola by som nesmierne vdacna. Jedna sa o MT : nokia C3, ak by to tam nahodou neslo, je mozne ze si dam danu sim kartu do Iphonu a zablokujem to v tom telefone?
Dakujem za pomoc
kurticka1456
Kolemjdoucí

Předchozí stránka