UPOZORNĚNÍ: Při zakládání nového tématu v této sekci se řiďte těmito pokyny. Jejich nedodržení může vést k zásahu moderátorů fóra MobilMania.cz Děkujeme.
Vojtaano123 do těch 8t zauvažuj o Samsung S7, LG G6 a Honor 9. Ty jsem viděl jak fotí a na mobil je to slušné. Všechny tyto telefony by měly dostat nebo už mají Android Oreo.
Bowie píše:Co je to za podivný termín "fotomobil" ? Nechápu nerozumím. Telefon je k telefonování, fotoaparát je k fotografování. Fotomobil je nesmysl.
Pokud používáš telefon jen k telefonování tak nejsi cílová skupina pro smartphone s fotoaparátem. Tzv. Fotomobil. Zřejmě si žil dlouho mimo civilizaci. Si představ že i internet je v telefonu a není to stolní počítač. To víš, vývoj.
FatalError.cz Vypadá to že mám vybráno... Díky za skvělý tip, papírově to vypadá suprově (čip z P20). I všem ostatním kteří se vyjadřovali k tématu moc děkuji za tipy.
Stejný čip zdaleka neznamená stejnou kvalitu, zvlášť u fotomobilů. Meizu 15 jsem v ruce nedržel, tak stěží hodnotit, ale fotky v testů dost znatelně zaostávají za výstupem z mojí S7.