Náhrada za LG OO

Srovnávání telefonů. Spolehlivé a nedůvěryhodné obchody

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

UPOZORNĚNÍ:
Při zakládání nového tématu v této sekci se řiďte těmito pokyny. Jejich nedodržení může vést k zásahu moderátorů fóra MobilMania.cz
Děkujeme.

Odeslat příspěvekod Tergan 25. 10. 2011 10:19

Zdravím,
reklamoval jsem OO a vrátili mi peníze, tudíž se dívám po nějaké náhradě. Telefon si chci vybrat u VDFN, nejsou o tolik dražší a jejich prodejnu mám doslova za rohem. Díval jsem se na nabídku a zaujaly mě HTC Wildfire S, Huawei Ideos X5, LG Optimus Black, Motorola Defy, Google Nexus S, SE xPeria mini pro a ZTE Skate.

Teď co požaduji od telefonu. Rozhodně aby byl rychlejší než LG OO, hraní náročnějších her, kvalitnější zvukový výstup ( hodí se když u sebe nemám iPod) a taky kvalitnější foťák, hw tlačítko je výhodou ( na LG OO jsem přešel z SE x10 mini )! Chtít od dnešních smartphonů výdrž je naivní, ale zkusím to .. aby taky vydržel "až do večera" .

JInak mými favority sou LG OB, kvůli tomu úžasnýmu displeji a taky rychlým vnitřnostem, Defy protože je odolná, ale nevýhodou je že je anglicky ( anglicky sice umím výborně, ale nechce se mi telefon rootovat a přehrávat fw), Nexus S kvůli podpoře od Googlu, jen se bojím zpracování a SE mini pro, kvůli té skvělé klávesnici ( vyzkoušeno, a píše se na ní výborně, jen otázka, zda ji využiju). O ZTE a Huawei toho moc nevím a HTC se mi líbí jen designem.

Díky za radu ! :-)
-- Všichni jsou mrtví, Dejve --
Tergan
Junior

Odeslat příspěvekod Tergan 25. 10. 2011 18:38

Tak HTC sem vyřadil, má starý procesor. Jak je to s tím ZTE, má 1GHz nebo má taky ARMv6?
Tergan
Junior

Odeslat příspěvekod Reku 25. 10. 2011 18:49

Skate vyřadit - má ARMv6.
To už je lepší Huawei ideos X5.
Reku
Pokročilý

Odeslat příspěvekod karel-d 25. 10. 2011 18:51

Co třeba SE Xperia Neo?
Mobil - iPhone 4S 32GB

PC - Gigabyte GA-X58A-UD3R, Intel core i7 950, Nvidia GeForce GTX 460 1 GB, 8GB RAM, HDD 2x 500GB + 250 GB + 160GB + 80 GB, Windows 7 Pro 64 bit, Ubuntu 11.10 64 bit

NTB - Lenovo ThinkPad T510i + Windows 7 Pro 64 bit
karel-d
Junior

Odeslat příspěvekod Tergan 25. 10. 2011 18:56

Ta se mi líbí, jenže VDFN ji v nabídce nemá. Podmínka je aby byl u VDFN z těch co jsem psal, protože sem se jim upsal :)
Tergan
Junior

Odeslat příspěvekod streiker 25. 10. 2011 20:19

ja mam od vodafone desire S a nemuzu si ho vynachvalit a ted nedavno jsem dostal novy FW a sensa 3 je dobra :D
streiker
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Tergan 25. 10. 2011 20:43

jenže je kousek mimo mých finančních limitů :D
Tergan
Junior

Odeslat příspěvekod Tergan 27. 10. 2011 10:29

To fakt nikdo neporadí? :D
Tergan
Junior

Odeslat příspěvekod polda 27. 10. 2011 13:07

1GHz u těchto nenejdeš takže musíš připlatit ,nebo vem ten Ideos a časem si zvyknout,že je trochu jednoduchej
polda
Junior

Odeslat příspěvekod Reku 27. 10. 2011 13:17

Jenže Ideos vypadá, že už nebude - asi dorpodej, ale nevím.
Reku
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Belfegor 27. 10. 2011 13:37

Xperia mini pro má 1 GHz procesor, pokud překousneš menší displej, měl by vyhovovat. Navíc za tu cenu dle mého není co řešit. ;-)
Belfegor
Junior

Odeslat příspěvekod pan_Lukas 27. 10. 2011 18:12

osobne doporucuji optimus black, pokud hw klavesku tak xperia mini pro ;-)
HTC Tytn II > SE T630 > iphone 3G > Nokia 6220classic > Nokia 5530 EM > Nokia X6 > lg optimus one > N8 > blackberry 8520 > xperia mini pro > optimus black > samsung wave > xperia RAY > Huawei G300 > Galaxy S3
pan_Lukas
Junior

Odeslat příspěvekod Tergan 27. 10. 2011 19:03

Vzal jsem si na vyzkouseni Mini Pro a dneska sem ji pred 4 hodinama vracel. Akorat sem aktualizoval soft a podival se co je noveho a nejak me nepresvedcila. Ten displej je fakt malicky, na prohlizeni netu nic moc. Takze asi to vyhraje OB nebo Nexus S :)
Tergan
Junior

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 27. 10. 2011 22:03

Vzal bych ten Optimus Black. Mám ho trochu vyzkoušený, zaujal mě.
LG Optimus 4X HD
seterwohipikule
Maniak

Odeslat příspěvekod Tergan 28. 10. 2011 15:20

Ok, tak asi jo .. jen me docela vyděsilo, že na mobilmanii v říjnovým ceníku je OB označenej o VDFN jako výprodej .. co je na tom pravdy ?
Tergan
Junior

Další stránka

• Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Autor