reklamoval jsem OO a vrátili mi peníze, tudíž se dívám po nějaké náhradě. Telefon si chci vybrat u VDFN, nejsou o tolik dražší a jejich prodejnu mám doslova za rohem. Díval jsem se na nabídku a zaujaly mě HTC Wildfire S, Huawei Ideos X5, LG Optimus Black, Motorola Defy, Google Nexus S, SE xPeria mini pro a ZTE Skate.
Teď co požaduji od telefonu. Rozhodně aby byl rychlejší než LG OO, hraní náročnějších her, kvalitnější zvukový výstup ( hodí se když u sebe nemám iPod) a taky kvalitnější foťák, hw tlačítko je výhodou ( na LG OO jsem přešel z SE x10 mini )! Chtít od dnešních smartphonů výdrž je naivní, ale zkusím to .. aby taky vydržel "až do večera" .
JInak mými favority sou LG OB, kvůli tomu úžasnýmu displeji a taky rychlým vnitřnostem, Defy protože je odolná, ale nevýhodou je že je anglicky ( anglicky sice umím výborně, ale nechce se mi telefon rootovat a přehrávat fw), Nexus S kvůli podpoře od Googlu, jen se bojím zpracování a SE mini pro, kvůli té skvělé klávesnici ( vyzkoušeno, a píše se na ní výborně, jen otázka, zda ji využiju). O ZTE a Huawei toho moc nevím a HTC se mi líbí jen designem.
Díky za radu !