Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
kedar74 píše:Zdravím, jak je na tom prosím ten Redmi 5 /bez plus/ s tím HD+ rozlišením, dá se na ten displej dívat nebo je tam rastr hodně vidět? Díky.
blam píše:Za mě je Note5 jeden z top přístrojů za tu cenu. Mám ho cca týden a vše v pohodě. Baterka je největší přednost. U mě dva dny a to ho určitě nešetřím. Displej za mě taky výbornej. Ovládání gesty super, jen když chci vymazat spuštěné úkoly a chci je krížkem vymazat/zavřít tak při gestech tam křížek na zavření není viditelný. Pokud jsou gesta vypnutá křížek tam je. Jinak za mě ideální telefon za dostupné peníze. I f otoákm jsem spokojený, vše je plynulé a funguje spolehlivě. Někomu může vadit vyšší váha a velikost. Za mě je to jen u zvyku. Mám verzi 4/64. Přešel jsem na Nota z Honoru 7 lite.
kedar74 píše:Zdravím, jak je na tom prosím ten Redmi 5 /bez plus/ s tím HD+ rozlišením, dá se na ten displej dívat nebo je tam rastr hodně vidět? Díky.
kedar74 píše:Mildapm11 - díky za postřeh, takže display v pohodě? A co jinak - rychlost, výdrž, MIUI, vše v pohodě nebo je nějaký problém? Funguje nahrazení spodních tlačítek gesty?