mobilman píše:Jasný, nebyl jsi informován, ale jak sám píšeš telefon věčně vypnutej.
Hochu, ty jsi fakt těžkej případ.... i kdyby dojeli osobně tak to pořád bude těžká nespokojenost což

Ne telefon nebyl věčně vypnutý, několikrát měsíčně byl zapnutý. Jinak pochop, že i kdyby byl zapnutý 12 měsíců vkuse a vypnul bych jej z jakéhokoliv důvodu na 3 dny zrovna ve chvíli kdy T-mobile pošle svou informační smsku, tak bych dopadl úplně stejně.
-- 1. 8. 2012 00:02 --pepasv píše:Asi tak, ukončit... Možná ještě před tím pánovi poradit, pokud tolik stojí o staré číslo, tak napsat na t-mobile, popsat situaci, postěžovat si, že nebyl informován, že číslo chce dále používat po návratu do Čr. Pokud je na Tmo tolik naštvaný, přenést číslo jinam. Třeba si polepší;-) A nebo si dá příště pozor...
Já už nechci mít s T-mobilem nikdy nic společného, jediný zásadní problém co mi to způsobilo bylo, že jsem nemohl tehdy odeslat platbu jelikož jsem měl internetbanking navázaný pouze na toto číslo, ale to už jsem vyřešil. (Jinak T-mobile to číslo už nejspíš prodal někomu jinému, ale i kdyby ještě bylo volné, neměl bych o něj zájem už jen z principu.)