T-Mobile zrušil Twist kartu po vypršení platnosti kreditu

Diskuze o operátorech a jejich službách

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod .357 31. 7. 2012 13:18

ziki píše: ...ale už jsem neměl Vodafone kartu speciální edice, ale pouze divokou kartu. Jelikož prý už nešlo vrátit původní tarif, tak mi jako útěchu nabídli nějaký kredit a telefon za kačku, ale s voláním zdarma do sítě Vodafon po páté minutě jsem se mohl rozloučit.

Já myslel, že to volání po pátý minutě umí každá předplacenka. Mám takový dvě, co už nepoužívám. Doufám, že mně nebude Vodafone otravovat, abych si je dobil, aby je nezrušili... :lol:
.357
Junior

Odeslat příspěvekod Jimmy88888 31. 7. 2012 13:18

mobilman píše:Pamatuji si ještě z dob operátora u Paegasu jak mi na infolince dáváli nejcívce zabrat Twisťáci s nulovým kreditem, koukám že doba se fakt až tak moc nezměnila. Chudáci operátoři kteří pak musí tyhle story vyslechnout a být ještě profesionální na takového rozčíleného ňoumu.
TMobile.jpg

Já jsem nikde netvrdil, že byl problém kartu dobít, stačilo mi jen dát vědět (do t-zones se opravdu ve volných chvílích nepřihlašuji). Jinak kredit jsem nulový neměl, operátor si jej však při nedobití přivlastní ať je v jakékoliv výši. Domnívám se, že po 15 letech využívání služeb operátora by T-mobil mohl vyvinout trošku více energie k informování svého zákazníka na něhož má několik kontaktů, než jen poslat sms zprávu o které ví, že nebyla doručena.

Jinak zásadní problém vidím v tom, že lidé pracující v T-mobilu zřejmě podobně jako vy, považují své klienty za ňoumy...
Jimmy88888
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mobilman 31. 7. 2012 13:24

Jasně, kvůli každému ňoumovi s Twistem bude zřizovat tým lidí který bude každému volat dokud ho nezastihnou.
Karet se ruší v každém cyklu tisíce, navíc o nutnosti dobíjet je každý informován hned několika způsoby, takže proaktivně informovat nikdo nikoho nemusí - to si zapamatuj. Navíc po 15 letech to jistě asi sám víš, takže v tomto případě se bohužel smiř že jsi něco sám zanedbal, a můžeš tedy nadávat jen sobě. Tohle pomlouvání TMO opravdu není na místě.
No comment..
Samsung Galaxy Note II 16GB Grey
CZ Vodafone | O2 Germany | dříve: LG 3D, HTC EVO, Nokia N8, Nokia C7
ČSOB Aktivní Konto | dříve: HSBC Premier, eBanka eKonto, ČS Osobní účet
mobilman
Junior

Odeslat příspěvekod .357 31. 7. 2012 14:04

On málokdo umí uznat vlastní chybu, ono je lepší obviňovat ostatní... :-[
Já bych o takový "aktivní a odpovědný" klioše taky nestál. :pozor
Ale na druhou stranu se mi nelíbí, že si operátoři nechávají propadlý kredit pro sebe, mělo by to jít na charitu, je to bezdůvodné obohacení (i když je pravda, že za blbost se platí... :lol: )
.357
Junior

Odeslat příspěvekod ziki 31. 7. 2012 14:19

.357 píše:
ziki píše: ...ale už jsem neměl Vodafone kartu speciální edice, ale pouze divokou kartu. Jelikož prý už nešlo vrátit původní tarif, tak mi jako útěchu nabídli nějaký kredit a telefon za kačku, ale s voláním zdarma do sítě Vodafon po páté minutě jsem se mohl rozloučit.

Já myslel, že to volání po pátý minutě umí každá předplacenka. Mám takový dvě, co už nepoužívám. Doufám, že mně nebude Vodafone otravovat, abych si je dobil, aby je nezrušili... :lol:

Volání zdarma po páté minutě do vlastní sítě umí každá předplacenka?
Nevim jak u O2 nebo T-mobilu, ale pokud vím, tak u Vodafonu máte po pěti provolaných minutách během týdne (po - pa) volání zdarma do vlastní sítě jen o víkendu a jedna minuta kamkoli stojí 6,50 Kč. To co mi zrušily byla Oskarta (Vodafonekarta) speciální edice, tzv. druhá edice "nekonečných" Oskaret. Prostě po páté provolané minutě do vlastní sítě jste už volal zdarma a když jste volal třeba jen minutu, tak jste zaplatil jen tu jednu minutu. Pro krátké hovory cca do tří minut byla tato karta výhodnější než první edice nekonečných Oskaret, kde jakýkoli hovor do vlastní sítě stál 10 Kč.
Kinofilm: Smena-8M > Minolta AF 35 > Zenit E > Praktica Revue ML > Minolta Dynax 505SI
Digitál: Siemens M65 > Canon A470 > Kodak C613 > Canon A590IS > Canon A480 > Canon SX130IS > Pentax K-r
ziki
Junior

Odeslat příspěvekod Jimmy88888 31. 7. 2012 15:20

mobilman píše:Jasně, kvůli každému ňoumovi s Twistem bude zřizovat tým lidí který bude každému volat dokud ho nezastihnou.
Karet se ruší v každém cyklu tisíce, navíc o nutnosti dobíjet je každý informován hned několika způsoby, takže proaktivně informovat nikdo nikoho nemusí - to si zapamatuj. Navíc po 15 letech to jistě asi sám víš, takže v tomto případě se bohužel smiř že jsi něco sám zanedbal, a můžeš tedy nadávat jen sobě. Tohle pomlouvání TMO opravdu není na místě. No comment..

Žádný tým lidí samozřejmě není potřeba zařizovat (jak se psalo již dříve), stačí přidat jednu automatickou kontrolu. Opakované odeslání nedoručené smsky na karty které jsou každý měsíc několikrát aktivní nebo odeslání jediné smsky ve chvíli kdy je karta aktivní problém snadno řeší. To by snad mohl pochopit i nějaký ňouma z infolinky, ne?

Od posledního dobití kreditu za 13 měsíců jsem nebyl reálně informován ani jediným způsobem, to si zapamatuj zase ty. Operátora nepomlouvám, pouze popisuju situaci jak se ke mě T-mobile zachoval. A ano, pokud nemá T-mobile zájem o mé peníze (a mé rodiny), opravdu netřeba mě informovat, navíc když je to tak strašně moc komplikované, že ;-)
Jimmy88888
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod motorol 31. 7. 2012 15:30

To je zase debata. Jen ať se toho proboha nikdo nechytá. Mám od T paušál na volání na 5 čísel v ceně paušálu. A nejlevnější řešení je získat simku za mizivou cenu a dát jí těm, kterým chci volat a maj jiného operátora. Po roce simku vyhodím a seženu jinou. Je to nejjednodušší a nejlevnější řešení a aby u toho všechny otravovali s dobíjenim, to bych bral jako mínus a ne jako službu zákazníkovi. Není problém nastavit si ročního budíka na dobití karty. Co se mě týče tak bych byl nejradši, kdyby neposílali ani tu buzerační sms na dobití. Tuším, že i v průběhu toho roku funkčnosti volali a přemlouvali na paušál, atd... takže kdyby neotravovali vůbec tak by to bylo ideální (teda ideální by bylo kdyby upravili cenovou politiku, ale to se hned tak nestane)
motorol
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod .357 31. 7. 2012 15:32

Měl jsem na mysli ty, kde se platilo jen za prvních pět minut a zbytek víkendu pak už bylo volání ve vlastní síti zadara. Používali jsem je s manželkou k vzájemnému volání v době, kdy jsem ještě musel pracovat o víkendech. Nic speciálního mi na tom nepřišlo, jestli to má O2 nebo T-M taky nevím.
.357
Junior

Odeslat příspěvekod mobilman 31. 7. 2012 15:34

Jimmy88888 píše:Od posledního dobití kreditu za 13 měsíců jsem nebyl reálně informován ani jediným způsobem, to si zapamatuj zase ty.

Jasný, nebyl jsi informován, ale jak sám píšeš telefon věčně vypnutej.
Hochu, ty jsi fakt těžkej případ.... i kdyby dojeli osobně tak to pořád bude těžká nespokojenost což :)
Samsung Galaxy Note II 16GB Grey
CZ Vodafone | O2 Germany | dříve: LG 3D, HTC EVO, Nokia N8, Nokia C7
ČSOB Aktivní Konto | dříve: HSBC Premier, eBanka eKonto, ČS Osobní účet
mobilman
Junior

Odeslat příspěvekod Rattus rattus 31. 7. 2012 20:04

stačilo ne :hm Já bych to ukončil
Rattus rattus
Junior

Odeslat příspěvekod pepasv 31. 7. 2012 20:21

Asi tak, ukončit... Možná ještě před tím pánovi poradit, pokud tolik stojí o staré číslo, tak napsat na t-mobile, popsat situaci, postěžovat si, že nebyl informován, že číslo chce dále používat po návratu do Čr. Pokud je na Tmo tolik naštvaný, přenést číslo jinam. Třeba si polepší;-) A nebo si dá příště pozor...
pepasv
Junior

Odeslat příspěvekod Rattus rattus 31. 7. 2012 20:39

Nebo říct,že mám k tomu číslu citový vztah. :love: Ale to už je OT
Rattus rattus
Junior

Odeslat příspěvekod Jimmy88888 31. 7. 2012 23:52

mobilman píše:Jasný, nebyl jsi informován, ale jak sám píšeš telefon věčně vypnutej.
Hochu, ty jsi fakt těžkej případ.... i kdyby dojeli osobně tak to pořád bude těžká nespokojenost což :)

Ne telefon nebyl věčně vypnutý, několikrát měsíčně byl zapnutý. Jinak pochop, že i kdyby byl zapnutý 12 měsíců vkuse a vypnul bych jej z jakéhokoliv důvodu na 3 dny zrovna ve chvíli kdy T-mobile pošle svou informační smsku, tak bych dopadl úplně stejně.

-- 1. 8. 2012 00:02 --

pepasv píše:Asi tak, ukončit... Možná ještě před tím pánovi poradit, pokud tolik stojí o staré číslo, tak napsat na t-mobile, popsat situaci, postěžovat si, že nebyl informován, že číslo chce dále používat po návratu do Čr. Pokud je na Tmo tolik naštvaný, přenést číslo jinam. Třeba si polepší;-) A nebo si dá příště pozor...

Já už nechci mít s T-mobilem nikdy nic společného, jediný zásadní problém co mi to způsobilo bylo, že jsem nemohl tehdy odeslat platbu jelikož jsem měl internetbanking navázaný pouze na toto číslo, ale to už jsem vyřešil. (Jinak T-mobile to číslo už nejspíš prodal někomu jinému, ale i kdyby ještě bylo volné, neměl bych o něj zájem už jen z principu.)
Jimmy88888
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Fíla 1. 8. 2012 09:48

Jelikož si tazatel stále vede svou, několikrát mu bylo řečeno, jak se věci mají, nastal ten správný čas ukončit tuto frašku.
Fíla
Moderátor

Předchozí stránka