Vodafone ruší Po svém u některých tariů?

Diskuze o operátorech a jejich službách

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod konas 14. 5. 2012 14:50

Zdravím.

Dnes mi přišla od Vodafonu tato SMS:

Vazeny zakazniku, technickou chybou vam byla zapnuta sluzba Po svem, ktera neni slucitelna se Specialnimi/Vanocnimi edicemi Tarifu na miru. Pripadne vyhody teto sluzby vam i nadale plati do konce stavajiciho zuctovaciho obdobi, od dalsiho vam bude sluzba Po Svem zrusena. Pokud mate k teto zmene dotaz, odpovezte bezplatne ANO na tuto SMS a my vam zavolame zpet. Vas Vodafone

Co to zase Vodafone zkouší? To si toho jako všimli po půl roce? Mají na to právo? Já to Po svém chci nechat.
konas
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod myšpulín 14. 5. 2012 14:56

Je to tak jak píší, buď rád za dobu kdy jsi slevu za "Po svém" dostával.
Mobily: LG 4X HD, LG L3
Auto: Dacia Logan 1.4MPI social edition matná růžová (pův. červená)
Každému jsem to tady na tom fóru říkal: Neber úvazky, neber úvazky nebo se z toho zblázníš.
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod konas 14. 5. 2012 15:23

Tak to to budou rušit asi 10-ti lidem v mém okolí, všichni mají Vánoční tarify a Po svém.
konas
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Zelych 14. 5. 2012 15:42

Ja nejak pred vanoci manzelce "po svem" zrusil, protoze jsem potreboval na jejim cisle vyresit par veci, takze jsem predpokladal minimalne 4 hovory, tak se mi nechtelo platit za komunikaci s operatorem.
Kdyz jsem vse vyridil, tak jsem ji chtel slevu znovu aktivovat, ale i na retencnim mi rekla, ze to uz nejde :-(
LG 4X HD & LG KE500
Citroen Xsara Picasso 2.0 HDi 2002
Citroen Xantia Break 2.0i 16V 1996 (na prodej)
Zelych
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Dyzanel 14. 5. 2012 16:14

Taky mi přišla smska, že mi od příštího zúčtovacího období zruší Po svém. Zvláštní, je že tu službu mám už rok a až teď to ruší. Zprvu jsem si nebyl jistý, jestli ta smska není nějaký fake, protože to přišlo z jinýho čísla než mi chodí ostatní zprávy od Vodafonu, tak jsem se bál na to reagovat aby mě to nestálo nějaký velký prachy. Každopádně pokud mi to opravdu zruší jako že asi jo, tak přejdu po 11 letech k T-mobilu pod naší firemní smlouvu, kde jsou ceny oproti Tarifu na míru opravdu pohádkové. Budu platit míň a zároveň zněkolikanásobím volné minuty.
Dyzanel
Junior

Odeslat příspěvekod Lolinb 14. 5. 2012 16:49

Potkalo mě to před měsícem. Platím o 53 korun více s tarifem za 552. Neuhádal jsme to nikde, i když před rokem, když jsem si tarif pořizoval, toto neplatilo. Pořídil jsem si ho legálně. Ale za měsíc už budu u T-mobilu a za 100SMS, 100 minut volání (méně o 25 minut) ale dvojnásobek (30MB) dat zaplatím jen 413,-. Přes 500,- nepudu!!!
Lolinb
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod konas 14. 5. 2012 17:02

Ty jo, to s tím číslem mě nenapadlo, ale odpověděl jsem Ano, aby mi kvůli tomu zavolali. Přišlo to z 97796. Pro jistotu jsem zavolal na Vodafone a tam mi potvrdili, že to je jejich číslo.

K tomu Po svém my řekli: Mě to zruší a už mi to nepůjde aktivovat, i kdybych si pořídil normální tarif ke kterému to jinak jde. Musel bych si koupit přes eshop novou sim a tam bych si mohl aktivovat a deaktivovat Po svém donekonečna.

To zas vymyslel nějakej idiot.
konas
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod george009 14. 5. 2012 23:52

konas: Myslel jsem, že k vánočním/velikonočním tarifům s dvojnásobným počtem volných minut "Po svém" nešlo vůbec, resp. možná šlo, ale nebyla za něj sleva. Takže oni dosud mají vánočně-velikonoční tarif s dvojnásobnými minutami, a ještě se slevou? (např. 250 min + 100 SMS + 150 KB za 496 Kč? - nepočítám samozřejmě retenční nabídky)

Ale z toho, co píše Lolinb, vyplývá, že to neruší u vánočních tarifů, ale u standardních oficiálně nabízených tarifů, což by bylo fakt hustý... To už je potom T-mobile výhodnější pro mnohem širší spektrum struktury útraty, tím spíš s možností dokoupit si volné minuty - oproti tarifům "Na míru", které ve skutečnosti vůbec Na míru nejsou, protože jakákoliv manuálně vybraná kombinace je nesmyslně drahá ve srovnání s těmi čtyřmi přednastavenými...
george009
Junior

Odeslat příspěvekod konas 15. 5. 2012 09:59

Ano, přesně tak to mám já (250 min + 100 SMS + 150 KB za 496 Kč)
konas
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ancer UPS, s.r.o. 15. 5. 2012 12:56

george009 píše:konas: Myslel jsem, že k vánočním/velikonočním tarifům s dvojnásobným počtem volných minut "Po svém" nešlo vůbec, resp. možná šlo, ale nebyla za něj sleva. Takže oni dosud mají vánočně-velikonoční tarif s dvojnásobnými minutami, a ještě se slevou? (např. 250 min + 100 SMS + 150 KB za 496 Kč? - nepočítám samozřejmě retenční nabídky)

Ale z toho, co píše Lolinb, vyplývá, že to neruší u vánočních tarifů, ale u standardních oficiálně nabízených tarifů, což by bylo fakt hustý... To už je potom T-mobile výhodnější pro mnohem širší spektrum struktury útraty, tím spíš s možností dokoupit si volné minuty - oproti tarifům "Na míru", které ve skutečnosti vůbec Na míru nejsou, protože jakákoliv manuálně vybraná kombinace je nesmyslně drahá ve srovnání s těmi čtyřmi přednastavenými...

-----------------------------------------
Mám Velikonoční tarif za 1500 Kč neomezené minuty, SMS a tuším, že 1,5 GB data. Také mi poslali SMS, že mě to ruší.
Ancer UPS, s.r.o.
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Deawon 15. 5. 2012 14:05

Mě nechtěli dát Vánoční nabídku(790Kč, 500min, 100sms,600MB), protože jsem si vzal slevu 2000 na mobil a platil jsem Po svém 711Kč(250min, 100sms,600MB). Měsíc před skončením úvazku jsem jim napsal, že plánuji odejít a bum za 637Kč 520min,100sms,600MB. Jde to a nenže ne
Motorola T180 Talkabout(jo, kde jsou ty časy), Alcatel 302, Alcatel 535, SE W810i, HTC Touch Pro, Nokia N86 8MP, Samsung Galaxy S 2
Deawon
Junior

Odeslat příspěvekod Krycatko 15. 5. 2012 14:33

Mně taky zhruba před 2 měsíci psali, že mi ruší Po svém. Tak jsem šel na prodejnu, kde mi jako kompenzaci nabídli Vánoce - 125 minut navíc navždy. Takže sice mám paušál 552, ale mám 250 min + 100 sms + net v mobilu. Takže pohoda :)
Krycatko
Junior

Odeslat příspěvekod Dyzanel 7. 6. 2012 17:08

Zrušili někomu službu Po svém? Mě skončilo zúčtovací období 3.6., ale Po svém mám stále aktivovanou. Ve Vodafone samoobsluze ji mám jako aktivní a co mi chodí SMS o přehledu provolané částky, tak tam to je taky pořád se slevou. Že by nakonec couvli?
Dyzanel
Junior

Odeslat příspěvekod konas 16. 6. 2012 00:15

Já tam teda slevu po svém již nemám.
konas
Kolemjdoucí