T-mobile 50%sleva,na tarify pratele

Diskuze o operátorech a jejich službách

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Millhaus 13. 5. 2012 15:24

t-mobile ma neverejnou nabidku na 50% slevu na tarify pratele,je to na prechod od jineho operatora ci z twistu nabidka plati do konce kvetna,samozrejme po dobu uvazku 2let,takze kdo to chce staci zavolat na infolajnu, priklad tarif pratele 700, pausal 350,- kredit na volani 600,- a ktomu volani sms na 5 cisel v tmo volani zdarma.
sunny side up
Millhaus
Junior

Odeslat příspěvekod Aleš P. 14. 5. 2012 13:43

Millhaus: díky za informaci. Tato neveřejná (není propagována) nabídka platí, máme to potvrzeno přímo T-Mobilem.

• 50% slevu na 2 roky mohou při úpisu získat zákazníci, kteří přenesou číslo od konkurence nebo přejdou z Twistu
• platí do 31. května 2012
• o slevu si musíte aktivně říct, nejlépe tedy na prodejně či na zákaznické lince

Přehled tarifů:

Obrázek

Další informace: http://www.t-mobile.cz/web/cz/residenti ... fy-pratele
מנא ,מנא, תקל, ופרסין
Aleš P.
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod mobilman 14. 5. 2012 14:48

Takže ta cena co je tam uvedena při koupi v eshopu to není ta sleva, dávají jinou skutečně 50% z té běžné ceny? Díky za info.
Samsung Galaxy Note II 16GB Grey
CZ Vodafone | O2 Germany | dříve: LG 3D, HTC EVO, Nokia N8, Nokia C7
ČSOB Aktivní Konto | dříve: HSBC Premier, eBanka eKonto, ČS Osobní účet
mobilman
Junior

Odeslat příspěvekod Aleš P. 14. 5. 2012 15:06

mobilman: Slevu v eShopu neberte v potaz. Ta je jen 30% na 3 měsíce.
מנא ,מנא, תקל, ופרסין
Aleš P.
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod zvirotsky 14. 5. 2012 15:17

Škoda, že to není pro stávající zákazníky...
zvirotsky
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mobilman 14. 5. 2012 15:33

aha, jsem si přávě říkal že ta sleva eshopu není 50% nebo že už neumím počítat :) teď už je to jasné - 50% z běžné ceny, na výslovnou žádost. díky.

-- 14. 5. 2012 15:35 --

zvirotsky píše:Škoda, že to není pro stávající zákazníky...

A co si o tu slevu rovnou na férovku říct? Kdybych jim argumentoval že odejdu a přijdu znova tak by to možná zabralo že by tu slevu mohli dát ihned (teda pokud tam nebude kolize s jiným závazkem). Já bych to minimálně zkusil být tebou.
mobilman
Junior

Odeslat příspěvekod m3541 14. 5. 2012 16:13

zvirotsky píše:Škoda, že to není pro stávající zákazníky...

Na stavajici zakazniky se kasle maji podepsane smlouvy.
m3541
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod wadan 14. 5. 2012 17:15

Neřekl bych, že na stávající zákazníky kašle. Při prodloužení smlouvy jsem tuto slevu dostal. Asi je důležité na koho na prodejně narazíte, ale při udržení zákazníka nemají tuto slevu poskytnout i stávajícímu zákazníkovi. Mám tarif přátele 900 (900Kč) + Internet v mobilu klasik (239Kč). Takže po konečném součtu mě vychází měsíční tarif : 900Kč - 50% + 239Kč = 689Kč a k tomu všemu HTC Sensation za 2999Kč. Takže jsem jakž tak spokojen, ale už se těším na příchod nového operátora a snad konečně nějaké té konkurence mezi operátory a nižší ceny.
wadan
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mobilman 14. 5. 2012 17:22

Nebo se jen přidá další do kartelu a bude houby, vždyť o $$ je vždy. No uvidíme....
mobilman
Junior

Odeslat příspěvekod Pjenkýs 14. 5. 2012 17:54

A nevíte, jestli by to šlo použít i na studentský tarif? Samozřejmě automaticky předpokládám, že ne, ale kdyby to šlo, tak do toho jdu. I když smlouva na dva roky je fakt hodně...
Lenovo T410 + Intel 330 120GB + Port replicator Ubuntu 13.04
Motorola Defy - Cyanogenmod X, Jellybean 4.1.2
Pjenkýs
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Deja_Vu 14. 5. 2012 18:34

Ještě do článku doplňte, že je ta sleva i pro nové aktivace karet a tam jde i ten nejnižší Přátelé 300 , takže za 150 KČ třeba jako doplňková karta čístě jen na volání na tu 5ku
Deja_Vu
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod t0mek 14. 5. 2012 20:04

Zdravim, potřebuju si ujasnit jednu věc, snad mi někdo poradí. Kdybych se v budoucnu potřeboval takříkajíc vyplatit třeba v půlce dvouletého závazku, budu se vyplacet z plnění sníženého o těch 50% nebo z plnění standardního? Díky
t0mek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod tomikm 14. 5. 2012 20:46

Je to sleva pouze na paušál nebo na celou měsíční útratu?
tomikm
Junior

Odeslat příspěvekod max349 14. 5. 2012 21:12

Operátor se snaží na poslední chvíli získat co nejvíce lidí-upsat se na 2 roky? ani náhodou.Mám dojem že přijdou lepší nabídky nejen od Gangu ,tak že-raději vyčkejte nebot trpělivost přináší - ;-) o dost lepší tarif a slevy než je tento paskvil.
max349
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod pcwifi 14. 5. 2012 22:14

8-) tu info sem uz pred aspon tydnem taky nekde uvadel herdek dudy... TM se snazi sec muze, znamou dnes zlomil na 2 roky pulka sleva na pausal / 5 hodin do jinych siti, ve vlastni gratis, 1GB net, 300sms za 750kc/ + HTC Radar za kacku. V dobe minule utrata mesicne do 8stovek. Byl tam v praxi zahajen postup k prenosu cisla ale diky teto nabidce byl ukoncen. Ze by skutecne TM chytal honem ovecky ?

PW
FJS AH531/GFO, Intel B950 2core by Sandy Bridge, 4GB RAM,500GB HDD, Intel x4500HD & nVidia GT525M 1GB,DVD-RW,15,6",Win 7, Samsung Galaxy S Advance+8GB mSD,TM Kredit II xxx HIT,PortaPro,FJS 24" FullHD,Sencor SHC-SP110 5.1,DM800 HD,SkyL, UPCD.
pcwifi
Junior

Další stránka